Ghidul pentru cumpărarea jachetei de toamnă pentru bărbați

In Stiri de ultima ora din lifestyle
kurtki męskie(21)

Pe măsură ce vară se apropie de final, bărbaţii ar trebui să se gândească la vremea rece care urmează şi să se asigure că au jacheta de toamnă potrivită.

Aceasta ar trebui să îi protejeze de ploaie, să fie călduroasă şi confortabilă şi, totodată, să aducă stil şi eleganță ţinutei.  Iată de ce ar trebui ţinut cont când cumperi o jachetă de toamnă bărbătească.

Alege ţesătura potrivită pentru toamnă

Vremea imprevizibilă a toamnei dictează că jacheta să fie confecţionată dintr-o ţesătură suficient de uşoară, pentru a preveni supraîncălzirea, dar şi suficient de robustă, pentru a menţine căldura. Cele mai recomandate ţesături pentru o jachetă bărbătească de toamnă sunt tweed-ul, dacă vrei ceva elegant, bumbacul sau amestecul de bumbac şi fibre sintetice, pentru ţinute casual sau office.

Fă diferenţa dintre rezistent la apă şi impermeabil

Jachetele rezistente la apă sunt realizate din ţesături dense şi strânse care au fost tratate cu o acoperire impermeabilă, atât la interior cât şi al exterior. Aceasta ar trebui să facă faţă ploilor şi intemperiilor şi să te proteze pe termen scurt, dacă ai şi o umbrelă, şi nu va rezista la ploile prelungite.

Citeste si aceasta stire:  Trotinetele electrice, un pericol tot mai mare, atrag atentia expertii din Franta

Jachetele impermeabile sunt realizate dintr-o ţesătură sintetică laminată sau acoperită cu cauciuc, PVC sau ceară. Cu toate că este foarte utilă, poate fi greu să găseşti o jachetă perfect impermeabilă, şi în special una care să se poată purta peste un costum.

Alege dimensiunea potrivită

Stratificarea este cea mai bună soluţie pentru a face faţă condiţiilor meteo ale toamnei. Când achiziţionezi o jachetă de toamnă, ar trebui să ţii cont de acest aspect şi să alegi dimensiunea potrivită. Nu uita că pe sub acea jachetă este posibil să vrei să porţi un pulover călduros, sau poate chiar o vestă matlasată. Totodată, nu uita că adăugând ceva pe sub jacheta, din cauza faptului că spatele va creşte în volum, este posibil ca manşetele să devină prea scurte. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să alegi o jachetă cu mânecile mai lungi cu jumătate de centimetru decât în mod normal.

Găseşte stilul potrivit

O jachetă casual poate fi ideală pentru o plimbare de weekend, dar dacă intenţionezi să o porţi la lucru, poate cu costum, va trebui să alegi o jachetă mai lungă şi mai puţin casual. Iată câteva stiluri de jachete bărbăteşti de toamnă:

Citeste si aceasta stire:  3 metode de acțiune în favoarea jocului responsabil, pentru fanii cazinourilor

l Jacheta Bomber – este o piesă clasică de provenienţă militară, concepută pentru a ţine cald şi a proteja de vânt şi de ploaie. Magazinul Bolf vine cu o oferă bogată de jachete Bomer din care te poţi inspira.

l Jacheta Harrington – a fost favorita anilor ‘60 şi oferă o mare libertate de mişcare. Cu o croială mai dreaptă decât a jachetei Bomber, Harrington este alegerea ideală pentru bărbaţii mai plinuţi.

l Jacheta de maşină – are lungimea mijlocie şi oferă un aspect elegant şi inteligent, fiind o abordare modernă pentru o croială clasică veche. Iniţial a fost realizată pentru a proteja de vânt şi de ploaie în timp ce se conducea maşina de epocă. Linia modernă vine cu o croială dreapta măgulitoare, o clapă de protecţie pentru vânt şi mânci lejere pentru uşurinţă în mişcări.

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro