Noua bijuterie Maserati

In Stiri auto de ultima ora

Intr-un show grandios, la Modena, in Italia, a fost prezentat noul model Maserati – MC20. Este prima noutate cu care vine brandul de lux in ultimii 4 ani.

Noul Maserati a fost creat atat pentru motor electric, cat si pentru motor cu combustie. Firma mama, Fiat Chrysler, spera ca MC20 sa revigoreze brandul de lux, care s-a confruntat cu unele probleme in ultimii ani.

Pretul de pornire al coupe-ului este undeva la 200.000 de euro. Prezentarea a fost amanata cateva luni din cauza pandemiei.

“Este prima masina creata atat pentru motor electric, cat si pentru combustie. Este primul Maserati cu portiere-fluture. Este prima masina care aplica tehnologie TJI, folosita la Formula 1” – a declarat David Grasso, CEO Maserati.

Noua super masina de lux – bijuteria din Modena, cum a numit-o deja presa de specialitate – are motor Netuno, V6, 630 cai putere, iar viteza ajunge la 323 de km pe ora, in ambele variante, si motor electric, si cel pe combustie. In doar 2,9 secunde, MC20 ajunge la o suta de kilometri pe ora.

Citeste si aceasta stire:  O revolutie in domeniul incarcarii electrice

Interiorul are dotari impresionante – un touch screen de 10,3 inch si un asistent virtual creat de Maserati.

Pana in 2024, Maserati intentioneaza sa lanseze 13 autovehicule noi. Fiecare va avea o varianta electrica.

“Noul Maserati e un fanion al brandului, cu o emblema trident care marcheaza clar dorinta lor de a reveni si de a fi un competitor de temu in industria super-masinilor. Maserati s-a reinventat, iar MC20 e o bijuterie a tehnologiei din Modena” – spunea, dupa lansare, Carlo Alberto Carnevale-Maffè, de la Universitatea din Milano, specialist in piata auto de super lux.

Monica

You may also read!

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

„Regele nu moare”, un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, va fi lansat oficial spre sfarsitul lunii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro