Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition ’21 – Un ATV potrivit pentru off-road

In Stiri auto de ultima ora
image001

ATV Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition ’21 este un vehicul potrivit pentru toate tipurile de teren, chiar și cele mlăștinoase, greu de parcurs și cu un risc mare de a rămâne împotmolit. Dacă te afli și tu în căutarea unui ATV care să-ți crească doza de adrenalină și, în același timp, să te ajute să evadezi de problemele de acasă, îți recomandăm achiziționarea acestui vehicul. Poți opta chiar și pentru plata în rate și vei primi de asemenea o garanție de până la 2 ani.

Avantajele ATV-ului Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition ’21

Pentru ca produsele lor să ajungă în vârful ierarhiei din industrie, cei de la Polaris au continuat să dezvolte caracteristici cât mai moderne, care sunt necesare pentru riderii ATV-urilor. Așadar, avantajele acestui ATV sunt într-un număr mare, iar mai jos îți vom enumera câteva dintre ele:

Putere mare

ATV-ul dispune de un motor ProStar SOHC, în 4 timpi, cu 2 cilindri, cu răcire pe lichid și o capacitate cilindrică de 952 cc. Acesta poate să dezvolte până la 85 de CP, o putere capabilă să parcurgă orice teren off-road.

Citeste si aceasta stire:  DRPCIV: A crescut numărul înmatriculărilor de mașini în România

Caracteristici tehnice avansate

Acest model vine la pachet cu un bord digital multifuncțional cu turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatură lichid de răcire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore de funcționare și indicator AWD, dispozitiv care va asigura o mai bună comunicare între conducător și vehicul.

Cutia de viteze este și ea înalt tehnologizată, automată PVT ( Polaris Variable Transmission) P/R/N/L/H, iar sistemul de alimentare este electronic prin injecție, EFI (Electronic Fuel Injection). Tracțiunea este selectabilă, One Touch On-Demand AWD/2WD, așadar, tot controlul vehicului stă la latitudinea riderului.

image002

Design unic

Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition ’21 are un design modern, ce îl diferențiază într-un mod pozitiv față de restul modelelor de pe piață. Cu o lungime de 2240 mm, o lățime de 1270 mm și o înălțime de 1280 mm, vehiculul capătă o notă de putere, transformându-l într-unul de tip agresiv.

Anvelopele față/spate au și ele un design atractiv, 30 x 9.5-R14, High Lifter Outlaw 2, iar jantele de 14’’ sunt din aluminiu. Suspensia spate este independentă (IRS), basculă triunghiulară arcuită și o cursă de 170mm, iar cea față, basculă triunghiulară arcuită, cu o cursă de 188 mm.

Citeste si aceasta stire:  Florin Cîțu recunoaște că a condus mașina sub influența alcoolului

Special conceput pentru terenuri mlăștinoase

Un vehicul masiv, puternic, cu o construcție dotată pentru a face față oricărei zone greu accesibile, pline de noroi sau de apă adâncă, acest ATV te va conduce în locuri rar întâlnite și va prelua și un rol utilitar, dispunând de un sistem Lock&Ride de atașare rapidă a accesoriilor și oferă posibilitatea de a te îndruma către locurile în care ai nevoie pentru munca ta, ce păreau până atunci imposibil de atins.

Spațiu mare de stocare

Capacitatea portbagajului din față este mare, demnă cât să stocheze până la 55 de kilograme. Cât despre portbagajul din față, acesta are o capacitate de 110 kilograme.

Chiar și capacitatea rezervorului este una mare, de până la 19.9L, oferind vehicului o autonomie mare.

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro