Guvernul Orban a fost votat de Parlament

In Stiri de actualitate din Romania

Guvernul condus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de Parlamentul, cu 240 voturi “pentru”, conform surselor politice. Ludovic Orban avea nevoie de 233 de voturi pentru ca guvernul pe care îl conduce să fie învestit. În această seară, Cabinetul Orban se va duce la Palatul Cotroceni pentru a depune jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis.

Din cei 465 de parlamentari, pentru guvernul Orban au votat 240 .
“Parlamentul acordă votul de încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, minimum 233 voturi pentru. Ca urmare a faptului că 240 au votat pentru acordarea încrederii Guvernului, se constată că este în întrunită majoritatea pentru ca Parlamentul să acorde încredere programului de guvernare şi listei Guvernului Orban”, a anunțat senatorul Silvia Dinică.
“Am purtat noroc astăzi Guvernului Orban”, a spus vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, care a condus şedinţa Parlamentului.
Premierul desemnat, Ludovic Orban, a mulţumit parlamentarilor. “Vă mulţumesc şi aveţi încredere în noi”, a afirmat premierul Orban.

You may also read!

Criza cerealelor : Ucraina face plangere impotriva Poloniei, Slovaciei si Ungariei

Guvernul ucrainean a depus plangere oficiala al Organizatia Mondiala a Comertului impotriva celor trei tari care au decis prelungirea

Read More...
Pretty brunette woman opens an adorable present with lights in background

Cadouri TOP de Craciun! Cum să-i faci fericiți fără să cheltui mult

Ți-ai făcut lista de cadouri pentru Crăciun? Cel mai bine este să te gândești din timp ce ai vrea

Read More...

Romania a informat NATO in legatura cu atacurile continue ale Rusiei in vecinatatea tarii noastre

Ambasadorul Romaniei la NATO, Dan Neculaescu, le-a prezentat aliatilor noi date privind atacurile rusesti asupra infrastructurii portuare din Ucraina,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora