Guvernul Orban a fost votat de Parlament

In Stiri de actualitate din Romania

Guvernul condus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de Parlamentul, cu 240 voturi “pentru”, conform surselor politice. Ludovic Orban avea nevoie de 233 de voturi pentru ca guvernul pe care îl conduce să fie învestit. În această seară, Cabinetul Orban se va duce la Palatul Cotroceni pentru a depune jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis.

Din cei 465 de parlamentari, pentru guvernul Orban au votat 240 .
“Parlamentul acordă votul de încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, minimum 233 voturi pentru. Ca urmare a faptului că 240 au votat pentru acordarea încrederii Guvernului, se constată că este în întrunită majoritatea pentru ca Parlamentul să acorde încredere programului de guvernare şi listei Guvernului Orban”, a anunțat senatorul Silvia Dinică.
“Am purtat noroc astăzi Guvernului Orban”, a spus vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, care a condus şedinţa Parlamentului.
Premierul desemnat, Ludovic Orban, a mulţumit parlamentarilor. “Vă mulţumesc şi aveţi încredere în noi”, a afirmat premierul Orban.

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro