Guvernul Orban a fost votat de Parlament

In Stiri de actualitate din Romania

Guvernul condus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de Parlamentul, cu 240 voturi “pentru”, conform surselor politice. Ludovic Orban avea nevoie de 233 de voturi pentru ca guvernul pe care îl conduce să fie învestit. În această seară, Cabinetul Orban se va duce la Palatul Cotroceni pentru a depune jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis.

Din cei 465 de parlamentari, pentru guvernul Orban au votat 240 .
“Parlamentul acordă votul de încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, minimum 233 voturi pentru. Ca urmare a faptului că 240 au votat pentru acordarea încrederii Guvernului, se constată că este în întrunită majoritatea pentru ca Parlamentul să acorde încredere programului de guvernare şi listei Guvernului Orban”, a anunțat senatorul Silvia Dinică.
“Am purtat noroc astăzi Guvernului Orban”, a spus vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, care a condus şedinţa Parlamentului.
Premierul desemnat, Ludovic Orban, a mulţumit parlamentarilor. “Vă mulţumesc şi aveţi încredere în noi”, a afirmat premierul Orban.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora