Haos la meciul Brazilia-Argentina. DSP-ul brazilian opreste meciul pentru carantinarea sportivilor

In Stiri din sport de ultima ora

Autoritatile sanitare au intrat pe teren imediat dupa ce a inceput partida pentru ca patru jucatori argentinieni ar fi trebuit sa stea in carantina.

Autoritatile braziliene afirma ca jucatorii Cristian Romero, Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez si Emi Buendia au incalcat regulile carantinei la sosirea in Brazilia.

Partida, care conteaza pentru calificarea la Cupa Mondiala, se desfasoara la Sao Paulo. Meciul de-abia incepuse de cinci minute, cand pe teren au navalit reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica din Brazilia si au oprit jocul. Fotbalistii au plecat spre vestiare. In teren a ramas capitanul Argentinei, Leo Messi, care pur si simplu a facut o criza de nervi.

Cei patru argentinieni joaca in Marea Britanie, in Premier League. Brazilienii ii acuza ca nu au declarat ca au fost in regat in ultimele 14 zile. Potrivit legii, la sosirea din Marea Britanie in Brazilia, carantina de 14 zile e obligatorie. Argentienii sustin insa ca fotbalistii fac parte dintr-o categorie care primeste derogare de la carantina.

Citeste si aceasta stire:  Lansarea documentarului NASTY: viata si cariera lui Ilie Nastase

Anvisa, autoritatea de sanatate publica din Brazilia sustine ca : “E vorba de un risc grav de sanatate. Am cerut carantinarea imediata a jucatorilor. Ei nu au voie sa participe la nicio activitate sportiva si nu au voie sa mai ramana pe teritoriul Braziliei.”

Monica

You may also read!

euro 2016 stadium with blending Italy flag

Cei mai buni marcatori din istoria Serie A

Serie A, adica prima liga din Italia, este o competitie care are o istorie extrem de bogata, de peste

Read More...

Concursul Eurovision sub teroarea protestelor pro-palestiniene

Faimoasa competitie muzicala se desfasoara anul acesta sub semnul fricii: demonstrantii pro-palestinieni au reusit sa induca o stare de

Read More...

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro