Joe Biden, înjurat în timpul unei convorbiri telefonice

In Stiri externe de ultima ora

Preşedintele american, Joe Biden, a fost insultat în cursul unei apel telefonic în cadrul sărbătorilor de Crăciun, când un tată a folosit o expresie codată populară printre partizanii fostului preşedinte Donald Trump, notează AFP.

Preşedintele şi soţia sa Jill au respectat tradiţia de a discuta cu câteva persoane care apelează la o linie telefonică pentru a urma traseul lui Moş Crăciun, gestionat din 1955 de Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospaţială (North American Aerospace Defense Command, NORAD).

În videoconferinţă de la Casa Albă, ei au fost puşi în legătură cu un bărbat care a spus că se numeşte Jared, tată a patru copii.

După ce a discutat scurt cu copiii despre cadourile comandate şi i-a îndemnat să se culce înainte de miezul nopţii, Joe Biden a vorbit cu tatăl, subliniind că amândoi au un fiu pe nume Hunter.

Punând capăt discuţiei, preşedintele american i-a urat interlocutorului său “un Crăciun minunat”, care i-a răspuns “Vă doresc şi eu un Crăciun minunat, Crăciun fericit”, înainte de a încheia cu cuvintele “Let’s Go Brandon”.

Citeste si aceasta stire:  Rusia lansează noi bombardamente la Kiev

“+Let’s Go Brandon+, sunt de acord”, a răspuns Joe Biden, fără altă reacţie la acea insultă codată care înseamnă de fapt de fapt “F**k Joe Biden”.

Pe loc, nu a fost posibil să se stabilească dacă preşedintele a sesizat referinţa, dar Jill Biden, pe de altă parte, a râs jenat şi a dat de înţeles că da.

Fragmentul video al acestui schimb de replici a devenit viral pe reţelele de socializare, unii internauţi salutându-l pe preşedinte pentru că a rămas impasibil.

Cele trei cuvinte vin dintr-un interviu local cu un pilot de maşini de curse, Brandon Brown. Victorios într-o competiţie dintr-un circuit Nascar în Alabama, pilotul de 28 de ani a fost intervievat la 2 octombrie de o jurnalistă a NBC. Ridicând vocea pentru a acoperi zgomotul tot mai mare din tribună, femeia spune: “Puteţi auzi scandările mulţimii: Haide, Brandon! (‘Let’s Go Brandon’ – n.r.)”.

De fapt, se aude destul de clar că mulţimea scandează: ‘F**k Joe Biden!’.

Sloganul ‘Let’s Go Brandon’ a devenit un mod uşor de a-l înjura pe Biden, fără a repeta cuvântul care începe cu litera F, cuvânt vulgar care se presupune că ar trebui evitat în orice discurs educat.

Citeste si aceasta stire:  Revoltă anti-Covid într-un oraș de 19 milioane de oameni din China

Astfel, pe lângă simpatizanţii ordinari ai lui Donald Trump, politicieni republicani de prim rang au reluat această formulă sulfuroasă.

You may also read!

Marcel Ciolacu in SUA

In vizita peste Ocean, accentul cade pe cooperarea economica si militara, precizeaza Palatul Victoria. Premierul  discuta cu partenerii americani despre

Read More...

Noi minciuni din timpul vaccinarii – firma Pfizer data in judecata de procuratura din Texas

Compania Pfizer a fost data in judecata de Procurorul-General al Statului Texas, Ken Paxton. Acesta acuza firma Pfizer ca

Read More...

Perchezitii acasa si la biroul fugarului Chereches, primarul orasului Baia Mare

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Maramurea au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Baia Mare, in dosarul lui Catalin

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora