Lucian Sandu s-a autosuspendat de la lot in urma acuzatiilor gimnastei Amalia Puflea

In Stiri din sport de ultima ora

Amalia Puflea ii acuza pe antrenorii Lucian Sandu si Gina Gogean au agresat-o fizic si verbal. Gina Gogean a preluat functia de antrenor al nationalei.

Lucian Sandu a anuntat Federatia Romana de Gimnastica despre decizia sa de a se autosuspenda. El spune ca nu doreste ca situatia actuala sa afecteze negativ pregatirea gimnastelor.

Gimnasta Amalia Puflea, 15 ani, campioana europeana la junioare, sustine ca antrenorii Lucian Sandu si Gina Gogean ar fi fortat-o sa se antreneze accidentata si chiar au palmuit-o.

“Lucian Sandu s-a autosuspendat din functia de antrenor coordonator al CNOPJ Deva si al lotului de senioare dupa ce a fost acuzat in mass media de agresare fizica si verbala de către Amalia Puflea. Sandu si-a anuntat decizia in cadrul Comitetului Executiv al FRG intrunit pe 23 noiembrie. Cazul sau va fi discutat de o comisie de analiza din cadrul Federatiei Romane de Gimnstica” – precizeaza un comunicat de presa publicat de FRG.

Lucian Sandu a explicat ca se autosuspenda pana cand acuzatiile vor fi solutionate, iar autostuspendarea intra in vigoare dupa incheierea Campionatelor Nationale de la Bacau. “Am obligatia de a asista sportivele pregatite de mine la aceasta ultima competitie din an. Imi rezerv dreptul ca dupa solutionarea acestor acuzatii nefondate, sa ii actionez în judecată pe toti cei care mi-au creat prejudicii de imagine, profesionale si materiale si sa-mi reiau activitatea in cadrul acelorasi structur” – spune Lucian Sandu.

Citeste si aceasta stire:  O nouă medalie de aur pentru David Popovici la mondialele de juniori

Scandalul din gimnastica romaneasca a ajuns si in atentia politicienilor.  Ministrul Sportului, Eduard Novak, vrea sa faca lumina si a stat de vorba cu reprezentantii celor implicati in conflict. Iar deputatul AUR, Dan Tanasa, a cerut o reactie oficiala din partea premierului Nicolae Ciuca.

Monica

You may also read!

ROM-3, al doilea satelit romanesc construit de elevi, a ajuns pe orbita si este operational

Racheta Falcon 9 a decolat de la baza Vandenberg a companiei SpaceX, dupa trei amanari succesive ale zborului. Capsula

Read More...

Corul Madrigal, turneu grandios in America, in cele mai faimoase catedrale si cladiri istorice americane

Timp de 10 zile, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat in Statele Unite ale Americii

Read More...

Cum poti evita dependența de retelele sociale

Utilizatorii stau tot mai mult online. In randul copiilor, consumul de social media a ajuns la cote astronomice, comparativ

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora