Ludovic Orban a fost desemnat, din nou, premier

In Stiri de actualitate din Romania

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou pe liderul PNL, Ludovic Orban, pentru funcţia de prim-ministru. “După ce m-am consultat cu toate partidele şi formaţiunile parlamentare, îl desemnez pe domnul Ludovic Orban cu formarea unui nou Guvern”, a anunţat preşedintele Iohannis, la Palatul Cotroceni. Întoarcerea la electorat este soluţia corectă, adeclarat preşedintele Klaus Iohannis, după consultările de la Palatul Cotroceni. El a subliniat că alegerile anticipate sunt prima sa opţiune.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat joi, după consultările de la Cotroceni, că i-a prezentat preşedintelui decizia liberalilor de a susţine întrunirea condiţiilor pentru declanşarea alegerilor anticipate.
“Propunerea de premier este în conformitate cu hotărârea Consiliului Naţional, în persoana preşedintelui partidului, subsemnatul, Ludovic Orban. De asemenea, i-am prezentat preşedintelui decizia Partidului Naţional Liberal de a susţine întrunirea condiţiilor pentru declanşarea alegerilor anticipate”, a spus Orban.
În opinia sa, alegerile anticipate sunt necesare pentru a asigura o reprezentare corectă în Parlament a opţiunilor actuale ale electoratului.
“România are nevoie de o bună guvernare, România are nevoie de un parlament cu adevărat reprezentativ, format din oameni oneşti, competenţi, dedicaţi servirii interesului public, care să reprezinte cu adevărat interesele, obiectivele şi aspiraţiile cetăţenilor români. România are nevoie de un parlament care să fie oglinda fidelă a opţiunilor actuale ale cetăţenilor români şi care să poată stabili o majoritate stabilă, care să susţină un guvern care să pună în practică măsurile de reformă, de modernizare, de dezvoltare a României într-un ritm cât mai rapid”, a precizat liderul PNL.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora