O profesoară din Suceava, suspectă de coronavirus

In Stiri de actualitate din Romania

O profesoară de engleză în vârstă de 33 de ani din Suceava, care s-a reîntors la sfârşitul lunii ianuarie din China, a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava cu suspiciune de infecţie cu coronavirus, fiind transferată ulterior la Iaşi.
Directorul DSP Suceava, Silvia Boliacu, a declarat că femeia s-a întors din China pe 1 februarie, iar de pe 2 februarie a început să se simtă rău, vineri luând decizia de a se prezenta la spital.
Potrivit lui Boliacu, femeia a venit din China pe ruta Hong Kong-Londra-Suceava şi nu a declarat pe aeroport, la sosirea în Suceava, că vine din China.
Pacienta a declarat, potrivit DSP Suceava, că nu a intrat în contact decât cu părinţii ei. Conform protocolului, a fost declanşată o anchetă epidemiologică cu privire la persoanele cu care femeia a intrat în contact.
Potrivit lui Boliacu, persoana suspectă de infecţie cu coronavirus s-ar fi prezentat singură la spital, vineri, şi urmează să fie transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva” din Iaşi.
”A venit pe ruta Hong Kong-Londra-Suceava şi nu a declarat cum era normal că vine din China A venit pe pe 1 februarie. De pe 2 februarie a început să aibă stări febrile, a luat tratament fără prescripţia medicului, după ureche, şi când s-a simţit mai rău a venit la spital (…) A fost izolată, a fost urcată într-o maşină de transport specială şi a plecat la Iaşi”, a precizat Boliacu.

You may also read!

PSD-istii si PNL-istii dau inapoi si neaga faptul ca ar vrea sa puna mana pe Pilonul 2 pensii

Dupa scandalul declansat de zvonurile privind nationalizarea Pilonului 2 pensii, PSD si PNL se delimiteaza de amendamentul prin care

Read More...

Google implineste 25 de ani

Google, cel mai folosit motor de cautare din lume, implineste un sfert de secol ! Acum 25 de ani,

Read More...

Cele doua mici “mumii” ale unor presupuse fiinte non-umane au fost analizate de cercetatori

Ramasitele celor doua entitati, presupus non-umane, prezentate in parlamentul din Mexic, au fost analizate de cercetatori, iar concluzia este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora