O profesoară din Suceava, suspectă de coronavirus

In Stiri de actualitate din Romania

O profesoară de engleză în vârstă de 33 de ani din Suceava, care s-a reîntors la sfârşitul lunii ianuarie din China, a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava cu suspiciune de infecţie cu coronavirus, fiind transferată ulterior la Iaşi.
Directorul DSP Suceava, Silvia Boliacu, a declarat că femeia s-a întors din China pe 1 februarie, iar de pe 2 februarie a început să se simtă rău, vineri luând decizia de a se prezenta la spital.
Potrivit lui Boliacu, femeia a venit din China pe ruta Hong Kong-Londra-Suceava şi nu a declarat pe aeroport, la sosirea în Suceava, că vine din China.
Pacienta a declarat, potrivit DSP Suceava, că nu a intrat în contact decât cu părinţii ei. Conform protocolului, a fost declanşată o anchetă epidemiologică cu privire la persoanele cu care femeia a intrat în contact.
Potrivit lui Boliacu, persoana suspectă de infecţie cu coronavirus s-ar fi prezentat singură la spital, vineri, şi urmează să fie transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva” din Iaşi.
”A venit pe ruta Hong Kong-Londra-Suceava şi nu a declarat cum era normal că vine din China A venit pe pe 1 februarie. De pe 2 februarie a început să aibă stări febrile, a luat tratament fără prescripţia medicului, după ureche, şi când s-a simţit mai rău a venit la spital (…) A fost izolată, a fost urcată într-o maşină de transport specială şi a plecat la Iaşi”, a precizat Boliacu.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora