Ludovic Orban: Mi-am cerut scuze de la mulți români care mi-au bătut obrazul că i-am convins să voteze cu Iohannis

In Stiri politice de ultima ora

Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a declarat că preşedintele Klaus Iohannis a transmis limpede la Congresul PNL că îl sprijină pe Florin Cîţu. Orban a spus că el a trebuit să ceară scuze românilor pe care i-a convins să-l voteze pe Iohannis în funcţia de şef al statului.

“Aţi văzut cu ochii dumneavoastră cine a spus limpede că îl sprijină pe Cîţu – preşedintele României. Practic, toate speculaţiile care au fost pe toată perioada campaniei că preşedintele îl susţine pe Florin Cîţu, faptul că şi-a construit întreaga campanie pe mesajul ăsta, că e ordin pe unitate de la Preşedinţie să iasă Cîţu preşedinte, eu nu l-am crezut pentru că eu nu am asistat la nicio discuţie între preşedinte şi lideri din partid la care să le fi cerut Iohannis să-l sprijine pe Florin Cîţu. E adevărat că am avut informaţii de la toţi membrii, care îmi povesteau că fac campanie diferiţi preşedinţi. În schimb, toate lucrurile acestea s-au clarificat prin prezenţa preşedintelui la congres, în mesajul pe care l-a adresat congresului, care a fost un mesaj fără echivoc, orice om a înţeles partizanatul preşedintelui pentru Florin Cîţu”, a declarat Ludovic Orban, întrebat la o conferinţă de presă cine sunt oamenii care l-au pus pe Florin Cîţu preşedinte PNL.

Citeste si aceasta stire:  Europa centrala si de est a ramas pe dinafara la impartirea posturilor de top

Rugat să comenteze dacă preşedintele Iohannis poate fi sancţionat, Orban a precizat: “Eu, care port o răspundere foarte mare pentru alegerea lui Klaus Ioahnnis ca şi preşedinte al României, să mă apuc acum să vorbesc despre suspendarea şi demiterea preşedintelui e un pic cam mult”.

“Pe de altă parte, pot să spun că deja mi-am cerut scuze de la foarte mulţi români care m-au abordat direct şi mi-au bătut obrazul că i-am convins să voteze cu Iohannis şi a trebuit să le cer scuze. A trebuit să-mi cer scuze faţă de mulţi români care au crezut în mine şi care, practic, au votat cu Iohannis pentru că i-am convins eu, a trebuit să-mi cer scuze”, a adăugat Ludovic Orban.

Întrebat dacă “Serviciile” au fost implicate, Orban a spus: “Am mai fost întrebat. Sigur că serviciile nu lucrează la vedere, serviciile au sisteme. Aici, în mod normal, comisia de control ar trebui să cerceteze acest subiect”.

“S-a confirmat în ultimii 30 de ani că există intervenţii ale Serviciilor în zone în care Serviciile nu ar trebui să fie prezente, în mass-media, de exemplu, în justiţie, în administraţie, în partide politice. Acest lucru nu trebuie să existe şi mă gândesc dacă nu cumva CNSAS nu ar trebui să se ocupe mai degrabă de colaboratorii Serviciilor de astăzi, nu să se ocupe de colaboratorii Securităţii”, a adăugat Orban.

Citeste si aceasta stire:  Weber: “PSD legalizeaza partial coruptia, socialistii europeni ii lasa in pace”

You may also read!

stilouri

Instrumente de scris utile în penarul oricărui elev

Fie că învață online ori că merge la școală, micuțul tău are nevoie de anumite instrumente de scris cu

Read More...
cititor de coduri

Cum alegi un cititor de coduri de bare pentru magazinul tău

Cititorul de coduri de bare este o piesă cheie în domeniul retail sau vânzare cu amănuntul. Deși cel mai

Read More...

O statuie a Regelui Mihai, amplasată în Sinaia cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea ultimului rege al României

Statuia Regelui Mihai I va fi dezvelită la Sinaia în data de 25 octombrie, la împlinirea la o sută

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora