Madonna a ajuns în Israel și se pregătește să susțină un recital la finala Eurovision

In Stiri externe de ultima ora

Madonna, regina muzicii pop, a aterizat joi seară în Israel, după mai multe zile de intense speculații privind participarea sa într-un concert extraordinar la finala concursului de muzică Eurovision, care va avea loc sâmbătă, 18 mai, la Tel Aviv. Potrivit presei israeliene, au existat mai multe informații potrivit cărora diva americană ar fi renunțat la deplasarea în Țara Sfântă ca urmare a amenințărilor grupărilor extremiste palestiniene sau a unor neînțelegeri referitoare la onorariul pe care urmează să îl primească pentru recitalul de pe scena Eurovision. Presa de la Tel Aviv mai scrie că participarea vedetei americane la spectacolul din Israel a fost în dubiu până la sosirea sa pe aeroport. Madonna, în vârstă de 60 de ani, a sosit în Israel de la Londra cu un avion particular care aparține miliardarului israeliano-canadian Sylvan Adams, care, scrie presa locală, ar fi cel care a plătit onorariul artistei pentru concertul de la Eurovision, estimat la 1,5 milioane de dolari.

Imediat după ce avionul său a aterizat la Tel Aviv, Madonna a fost dusă la hotelul Dan, unde i-a fost rezervat întreg etajul al 5-lea.

Madonna ar urma să susțină o repetiție cu public la Tel Aviv Expo – acolo unde are loc competiția Eurovision – înainte să susțină marele recital de sâmbătă.

You may also read!

Britanicii intră pe 5G şi se leapădă de Huawei

O companie de telefonie din Marea Britanie va lansa serviciile 5G. Fără Huawei. Asta după ce Vodafone UK a

Read More...

Sa nu fie prea tarziu… Voteaza ! Nici nu stii cat conteaza !

26 mai, 9 si ceva seara. Esti la terasa cu prietenii. Sau tocmai ai plecat de la terme. Sau

Read More...
gheata-carbonica

La ce poti folosi gheata carbonica?

Spre deosebire de cuburile standard de gheata, care sunt facute in mod evident din apa inghetata, gheata uscata este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora