Madonna a ajuns în Israel și se pregătește să susțină un recital la finala Eurovision

In Stiri externe de ultima ora

Madonna, regina muzicii pop, a aterizat joi seară în Israel, după mai multe zile de intense speculații privind participarea sa într-un concert extraordinar la finala concursului de muzică Eurovision, care va avea loc sâmbătă, 18 mai, la Tel Aviv. Potrivit presei israeliene, au existat mai multe informații potrivit cărora diva americană ar fi renunțat la deplasarea în Țara Sfântă ca urmare a amenințărilor grupărilor extremiste palestiniene sau a unor neînțelegeri referitoare la onorariul pe care urmează să îl primească pentru recitalul de pe scena Eurovision. Presa de la Tel Aviv mai scrie că participarea vedetei americane la spectacolul din Israel a fost în dubiu până la sosirea sa pe aeroport. Madonna, în vârstă de 60 de ani, a sosit în Israel de la Londra cu un avion particular care aparține miliardarului israeliano-canadian Sylvan Adams, care, scrie presa locală, ar fi cel care a plătit onorariul artistei pentru concertul de la Eurovision, estimat la 1,5 milioane de dolari.

Imediat după ce avionul său a aterizat la Tel Aviv, Madonna a fost dusă la hotelul Dan, unde i-a fost rezervat întreg etajul al 5-lea.

Madonna ar urma să susțină o repetiție cu public la Tel Aviv Expo – acolo unde are loc competiția Eurovision – înainte să susțină marele recital de sâmbătă.

You may also read!

Ion Iliescu vorbește despre relațiile ruso-române într-un interviu pentru Itar-Tass

Fostul președinte Ion Iliescu este de părere că normalizarea relațiilor cu Rusia va ajuta România să rezolve problemele din

Read More...

Bank of China vine în România

Bank of China, cea de a patra instituţie bancară din lume, îşi va inaugura luni, 16 decembrie, sucursala din

Read More...

Razboiul gazelor dintre Rusia-Ucraina poate duce la scumpiri in Romania

Rusia si Ucraina negociaza de multa vreme un nou acord privind tranzitul gazului rusesc spre Europa. Pana acum, fara

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora