Manchester City a câștigat un nou titlu de campioană a Angliei, la fotbal

In Stiri din sport de ultima ora

Titlul de campioană a Angliei la fotbal i-a ținut în suspans pe suporteri până în ultima etapă. Două echipe s-au luptat pentru titlul de campioană până la fluierul final al etapei a 38-a a campionatului: Manchester City, campioana en-titre, și Liverpool FC. Înaintea ultimei etape, City se afla pe primul loc cu 95 de puncte, cu unul mai mult decât avea Liverpool. Echipa și suporterii din Liverpool sperau ca City să se împiedice în ultima etapă la Brighton, echipă aflată în partea a doua a campionatului și scăpată de la emoțiile retrogradării. Brighton a început mai bine partida și a reușit să macheze prin Murray, scor la care Liverpool, care marcase și ea în meciul de acasă cu Wolverhampton, era campioană. Însă City a reușit să egaleze aproape imediat, prin Kun Aguerro și să preia conducerea până la pauză, prin fundașul Laporte. În partea a doua a meciului, City nu a mai avut emoții și a mai înscris de două ori, prin Mahrez și Gundogan. La rândul său, Liverpool a bătut cu 2-0 pe Wolverhampton prin golurile marcate de Mane.

Citeste si aceasta stire:  Cu lacrimi in ochi, Lucian Bute si-a anuntat oficial retragerea

Clasamentul final arată astfel: 1 Manchester City, 98 de puncte, pe locul 2 Liverpool, cu 97 de puncte, pe locul 3 Chelsea Londra, 72 de puncte, locul 4 Tottenham Hotspur, 71 de puncte, locul 5 Arsenal Londra, 70 de puncte, locul 6 Manchester United, 66 de puncte.

În ediția următoare a Champions League vor juca primele patru echipe, iar dacă Arsenal Londra câștigă finala Europa League, pe care o dispută cu Chelsea, va juca și ea în Champions League din ediția viitoare.

Sezonul nu s-a încheiat pentru 4 dintre echipele britanice, pentru că Chelsea și Aesenal vor juca finala Europa League de la Baku, iar Liverpool și Tottenham dispută finala Champions League, pe 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.

 

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro