Ministra germana a apararii ajunge sefa Comisiei Europene

In Stiri politice de ultima ora

Dupa 3 zile de discutii maraton, liderii europeni au reusit sa ajunga la un compromis pentru postul de presedinte al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen, din 2013 ministrul german al apararii, este propunerea sefilor de stat si de guvern pentru a-i urma la sefia Comisiei Europene luxemburghezului Jean-Claude Juncker, al carui mandat expira la finele lui octombrie. Ea trebuie sa treaca de votul Parlamentului European.

Von der Leyen are 60 de ani, e de profesie medic ginecolog, si are 7 copii. A intrat tarziu in politica, la varsta de 42 de ani, si este de la Uniunea Crestin-Democrata a cancelarului Angela Merkel. Pe langa germana, vorbeste fluent engleza si franceza.

Mandatul ei la ministerul apararii a fost marcat de mai multe scandaluri legate de acordarea unor contracte cu armata, nivelul scazut de pregatire al militarilor germani si prezenta unor elemente de extrema dreapta in armata.

Monica

You may also read!

E toiul verii si suntem tentati sa bem cat mai rece pentru a ne racori. E o greseala ce ne poate imbolnavi grav

Avertismentul medicilor: nu beti apa de la gheata ! Un pahar cu apa de la gheata suna extraordinar de tentant

Read More...

Victorie pe toata linia pentru presedintele Ucrainei

Slujitorul Poporului, partidul fostului actor de comedie ajuns presedintele Ucrainei, a castigat confortabil alegerile legislative anticipate. Formatiunea presedintelui va

Read More...
hb-newsin

5 locuri in Bucuresti care merita vazute

Bucuresti - acel oras al Romaniei in care locuiesc peste 1 milion de oameni, in care vin anual la

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora