Motiunea de cenzura a declansat un razboi in tabara opozitiei

In Stiri politice de ultima ora

PNL a negociat cu parlamentarii PSD si cu cei ai Pro Romania si i-ar fi convins, se pare, pe cativa dintre ei sa nu voteze motiunea. Victor Ponta acuza PSD de blat cu PNL.

Motiunea a fost depusa de PSD si este intitulata “Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mita generalizata. Belsug in buzunarele clientelei PNL, saracie in buzunarele romanilor”. Va fi dezbatuta si supusa la vot in parlament luni, 31 august, incepand cu ora 14.

“Deja s-a negociat rezultatul motiunii de maine si chiar daca noi toti cei de la Pro Romania o sa votam pentru motiune, deja cred ca s-a si scris, s-au numarat si voturile. Nu se intampla nimic, ramanem cu Orban si gasca” – a declarat Victor Ponta, acuzand un blat PSD-PNL.

PNL nu participa la vot

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat că grupul parlamentar pe care il conduce nu va participa la votul pe motiunea de cenzura. El a spus ca motiunea este “un ghem de minciuni” fabricate de PSD. Intr-o postare pe Facebook, Roman a crede ca motiunea ar fi trebuit sa se numeasca “PSD vrea sa dea foc Romaniei, in plina pandemie”.

Citeste si aceasta stire:  Orban vrea un nou Avocat al Poporului

PSD-istii care nu vin la vot, amenintati cu excluderea

Prim-vicepresedinele PSD, Sorin Grindeanu, atrage atentia parlamentarilor PSD ca aceia care nu vin la vot sau voteaza invers se pot considera exclusi din partid. “Eu am convingerea ca aceasta motiune de cenzura va fi votata si va trece” – sustine Grindeanu.

UDMR, ca de obicei, mimeaza indecizia. Liderul formatiunii, Kelemen Hunor, declara ca decizia daca UDMR sustine sau nu motiunea va fi luata chiar in dimineata votului.

Parlamentarii USR si PMP boicoteaza motiunea PSD si nu vor fi prezenti in sala.

Monica

You may also read!

ISIS publica fotografii despre care afirma ca sunt ale atacatorilor de la Moscova

Gruparea Stat Islamic – ISIS – care a revendicat sangerosul atentat de la periferia Moscovei, a publicat o fotografie

Read More...

Printesa Kate face tratament pentru cancer

Dupa saptamani de speculatii privind disparitia printesei Kate din spatiul public, apar primele informatii oficiale: intr-un video emotionant, printesa

Read More...
pompa de caldura aer apa

Ce sunt pompele de căldură și cât de eficiente sunt în încălzirea și răcirea locuinței?

Pompele de căldură sunt soluții eficiente și sustenabile pentru confort termic și reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul încălzirii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro