Nicio dovada ca Trump ar fi colaborat cu rusii

In Stiri externe de ultima ora

A fost facut public raportul intocmit dupa 2 ani de ancheta de procurorul special Robert Mueller. Documentul, de 400 de pagini, arata ca nu s-a gasit nicio dovada privind eventuala colaborare a presedintelui Donald Trump cu Rusia, in timpul campaniei electorale. Democratii insa, care aveau asteptari mari de la acest raport, incearca, in continuare, sa-i faca zile grele liderului de la Casa Alba.

Trump si Urzeala Tronurilor

Imediat ce a fost publicat raportul care ii stabileste nevinovatia in materie de cooperare cu Moscova, Trump a postat pe twitter un meme personalizat,  inspirat din celebra serie, care tine cu sufletul la gura o lume intreaga, Urzeala Tronurilor. Fotografia este insotita de textul : Gamer Over (Jocul s-a incheiat). HBO, care difuzeaza seria, a dat un scurt comunicat de presa, in care atrage atentia politicienilor  – fara sa-l nominalizeze pe Trump – sa nu mai foloseasca asemenea imagini, care ar putea incalca drepturile de autor.

Nu exista dovezi impotriva lui Trump

Potrivit raportului Mueller, anchetatorii nu au gasit nicio dovada ca rusii l-ar fi ajutat pe Trump sa castige alegerile (asa cum sustin rivalii democrati) sau ca Trump, din postura de candidat, ar fi incercat sa colaboreze cu ei. Documentul se refera si la eventualele incercari ale presedintelui american de a obstructiona justitia. In aceasta privinta, autorii raportului afirma ca exista 10 cazuri care ar putea fi considerate tentative de obstructionare a justitiei, dar ca, totusi, nu se pot pronunta si lasa decizia la latitudinea Departamentului Justitiei. Procurorul General al SUA, William Barr, a anuntat, insa, ca acele cazuri nu pot fi considerate incercari de obstructionare a justitiei.

Citeste si aceasta stire:  Stare de urgenta in Venezuela

Democratii nu se lasa

Furiosi ca teoria pe care au intretinut-o timp de 2 ani, cu ajutorul presei anti-Trump, nu mai sta in picioare, democratii se agata de partea echivoca din raport privind posibila obstructionare a justitiei. In plus, vor sa vada raportul integral, tinand cont ca unele paragrafe au fost acoperite, intrucat e vorba de informatii sensibile. Procurorul General a anuntat ca un numar limitat de congresmeni democrati vor putea sa citeasca, in anumite conditii, si paragrafele innegrite.

Monica

 

 

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora