Nole castiga pentru a sasea ora Turneul Campionilor

In Stiri din sport de ultima ora

Sarbul l-a invins pe norvegianul Casper Ruud cu 7-5, 6-3, in finala desfasurata la Torino.

Astfel, tenismanul sarb Novak Djokovic castiga pentru a sasea oara Turneul Campionilor – ATP Finals. Desi a lipsit din teren mare parte din acest an, din cauza restrictiilor COVID (nefiind vaccinat, nu a avut acces la unele turnee), Nole termina 2022 in forta, castigand trofeu dupa trofeu.

Prin victoria de la Torino, Djokovic a egalat recordul detinut de elvetianul Roger Federer la turneul care reuneste cei mai buni jucători ai sezonului. Sarbul si-a mai adjudecat trofeul in 2008, 2012, 2013, 2014 si 2015.

“Sotiei mele si copiilor, familiei, echipei, sponsorilor, fanilor, tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest an… a fost un drum cu provocari si, impreuna am trecut prin multe. Ma smeresc in fata sustinerii voastre si sunt recunoscator ca am ajuns in acest punct. Va multumesc din adancul inimii” – a scris Nole pe contul sau de Twitter, imediat dupa castigarea Turneului Campionilor. De asemenea, Djoko l-a felicitat pe norvegianul Caspar Ruud, 23 de ani, si a declarat : “Viitorul tenisului arata bine.”

Djokovic, in varsta de 35 de ani, incheie in forta un sezon agitat, cu doua turnee de Mare slem ratate  – Australian Open si US Open – pentru ca nu s-a vaccinati anti-Covid, dar si cu un titlu castigat la Wimbledon.

Citeste si aceasta stire:  Pariuri suspecte pe un cartonaş galben

Sarbul, aflat pe locul 8 în clasamentul mondial, urca acum pe locul 5.  Este cel mai varstnic jucator care a castigat Turneul Campionilor.

Monica

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro