Oamenii cu alergii severe nu trebuie sa faca vaccinul anti-COVID Pfizer/BioNTech

In Stiri din sanatate de ultima ora

Avertismentul vine de la autoritatile britanice, dupa ce doua dintre persoanele vaccinate ieri au dezvoltat alergii.

In Marea Britanie a demarat ieri campania de vaccinare a populatiei. In aceasta prima faza sunt imunizati varstnicii de peste 80 de ani si personal din sistemul national de sanatate.

Britanicii sunt primii din lume care au inceput vaccinarea anti COVID. Se foloseste serul de la Pfizer BionTech, singurul autorizat, deocamdata.

Doi dintre cei vaccinati ieri au facut o reactie alergica severa. Ambii pacienti raspund bine la tratament si se simt mai bine. “Asa cum se intampla in mod frecvent in cazul noilor vaccinuri, autoritatile medicale recomanda, ca precautie, ca persoanele care stiu ca au alergii sa nu faca acest vaccin. Doi pacienti vaccinati ieri, cu un istoric alergic, au dezvoltat alergii semnificative. Ambii se simt acum mai bine” – a declarat Stephen Powis, director medical in cadrul Autoritatii Nationale Medicale din Marea Britanie. Cele doua persoane vaccinate lucreaza in sistemul national de sanatate.

Citeste si aceasta stire:  Îngheţata ucide! Semnal de alarmă tras de savanţi

Margaret Keenan, o bunicuta de 90 de ani,  a devenit prima persoana din lume careia i s-a administrat vaccinul Pfizer impotriva COVID-19 in afara studiilor  clinice.

Vaccinul Pfizer/BioNTech e pastrat la -70 de grade Celsius, iar apoi e decongelat, peste noapte, intr-un frigider special, unde poate fi tinut maximum cinci zile.

Monica

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro