Orasul Debrecen, printre primele destinatii de afaceri din lume

In Stiri de afaceri de ultima ora

Potrivit unui sondaj realizat de Financial Times,  orasul Debrecen din Ungaria, figureaza in topul mondial al celor mai bune 10 destinatii pentru investitii.

Debrecen este pe locul patru, pe primele trei fiind Manama, capitala Bahreinului, urmat de Düsseldorf  (Germania) si Zurich (Elvetia). In top 10 mai figureaza New York si Berlin. In ultimii ani, orasul maghiar, al doilea ca marime din Ungaria, avand 200.000 de locuitori, a atras un numar record de investitii straine, care au dus la crearea a mii de noi locuri de munca. “Parcul nostru industrial este temelia vitala pentru a obtine crestere economica” – a declarat László Papp, primarul orasului.

Una dintre investitiile majore, care a atras apoi si alte firme, este fabrica BMW, deschisa in 2018. De asemenea, printre atuuri figureaza infrastructura dezvoltata, soselele bune, faptul ca orasul are aeroport, precum si nivelul de educatie ridicat al fortei de munca, precum si seriozitatea angajatilor. De asemenea, la Debrecen exista un centru de ape termale si Spa care a facut senzatie printre turistii occidentali.

Citeste si aceasta stire:  Huawei este în cădere liberă, pierderi uriașe pentru chinezi

Tot pentru a face viata mai usoara oamenilor de afaceri, strainii din 13 tari care sosesc in Ungaria in interes de business nu trebuie sa se supuna niciunei restrictii. Potrivit deciziei guvernului de la Budapesta, este vorba despre Statele Unite, China, Rusia, India, Indonezia, Israel, Japonia, Coreea de Sud, Turcia, Ucraina, Singapore, Bahrein sau Emiratele Arabe Unite. Oamenii de afaceri din spatiul Uniunii Europene pot calatori liber in Ungaria inca din toamna.

Monica

You may also read!

Israel: creste iar numarul cazurilor COVID, o treime din noii pacienti erau vaccinati cu schema completa

Potrivit datelor din ultimele 24 de ore, in Israel numarul infectilor COVID a crescut la un nivel fara precedent

Read More...

Pedofil englez, cu clienti in Romania, arestat in Spania

Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost arestat in Benidorm, Spania. El piratase camerele de supraveghere

Read More...

Disperare: Putin se implică în campania electorală pentru partidul aflat la putere

Preşedintele Vladimir Putin a încercat sâmbătă să ofere partidului la putere în Rusia un impuls preelectoral cu promisiunea de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora