Orasul Debrecen, printre primele destinatii de afaceri din lume

In Stiri de afaceri de ultima ora

Potrivit unui sondaj realizat de Financial Times,  orasul Debrecen din Ungaria, figureaza in topul mondial al celor mai bune 10 destinatii pentru investitii.

Debrecen este pe locul patru, pe primele trei fiind Manama, capitala Bahreinului, urmat de Düsseldorf  (Germania) si Zurich (Elvetia). In top 10 mai figureaza New York si Berlin. In ultimii ani, orasul maghiar, al doilea ca marime din Ungaria, avand 200.000 de locuitori, a atras un numar record de investitii straine, care au dus la crearea a mii de noi locuri de munca. “Parcul nostru industrial este temelia vitala pentru a obtine crestere economica” – a declarat László Papp, primarul orasului.

Una dintre investitiile majore, care a atras apoi si alte firme, este fabrica BMW, deschisa in 2018. De asemenea, printre atuuri figureaza infrastructura dezvoltata, soselele bune, faptul ca orasul are aeroport, precum si nivelul de educatie ridicat al fortei de munca, precum si seriozitatea angajatilor. De asemenea, la Debrecen exista un centru de ape termale si Spa care a facut senzatie printre turistii occidentali.

Citeste si aceasta stire:  Cat de importanta este personalizarea solutiilor de economisire

Tot pentru a face viata mai usoara oamenilor de afaceri, strainii din 13 tari care sosesc in Ungaria in interes de business nu trebuie sa se supuna niciunei restrictii. Potrivit deciziei guvernului de la Budapesta, este vorba despre Statele Unite, China, Rusia, India, Indonezia, Israel, Japonia, Coreea de Sud, Turcia, Ucraina, Singapore, Bahrein sau Emiratele Arabe Unite. Oamenii de afaceri din spatiul Uniunii Europene pot calatori liber in Ungaria inca din toamna.

Monica

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro