Apartamente Avrig: care sunt facilităţile pe care ţi le oferă?

In Stiri de afaceri de ultima ora
11

Pentru orice om, casa sau apartamentul în care o să trăiască, trebuie să îndeplinească anumite criterii. Atunci când alegi locul unde vei cumpăra apartamentul, ai nevoie de informaţii care să îţi susţină deciziile. Aşadar, amplasamentul, materialele sau dimensiunea, sunt printre cele mai cunoscute astfel de criterii care pot determina cumpărarea unei locuințe. În zona Obor, poţi achiziţiona apartamente în Avrig Park Residence. Pentru apartamente Avrig, poţi accesa link-ul următor: https://avrigparkresidence.ro/. Iată care sunt facilităţile pe care le poţi avea dacă alegi să începi o nouă viaţă în ansamblul rezidenţial Avrig Park:

  1. Apartamentele sunt foarte bine compartimentate, ţinând cont de standardele de locuit

Apartamentele din cadrul ansamblului rezidenţial ţin cont de unele dintre cele mai înalte standarde, oferind spaţiu suficient pentru a avea libertate şi intimitat. În funcţie de ceea ce îți dorești, poţi alege un studio, studio plus, un apartament de 2 camere, de 3 sau 4 camere. Compartimentările sunt moderne şi sunt proiectate astfel încât să te poţi bucura de ceea ce ţi-ai propus.

Citeste si aceasta stire:  Orasul Debrecen, printre primele destinatii de afaceri din lume

Alegerea ta este foarte importantă și trebuie să te asiguri că știi de la început care sunt nevoile pe care le vei avea chiar și în viitor. Astfel că, trebuie să cumperi un apartament mai mare dacă ai mai mulţi membri ai familiei sau plănuiești asta. Sau dacă doreşti să ai o bibliotecă doar pentru tine, atunci ai nevoie de o cameră special dedicată acestui moment de relaxare, cameră care este posibil să dispară dacă apare încă un membru în familie.

  1. Materialele folosite la construcţia blocului sunt de înaltă calitate

Ansamblul rezidenţial Avrig Park Residence foloseşte materiale de foarte bună calitate, ceea ce va asigura rentabilitatea investiției pe un termen lung. Ansamblul va avea 325 de apartamente şi 405 de locuri de parcare. Blocurile sunt construite din beton de calitate, având ziduri despărţitoare din cărămidă, izolate atât termic cât şi fonic. Acest detaliu te va ajuta să te simţi bine, să ai căldură în interior şi să nu te deranjeze zgomotul din exterior. De asemenea, vei avea parte de centrală proprie şi de alte dotări moderne ce vor asigura un confort ridicat

  1. Apartamentele sunt de 1, 2, 3 sau 4 camere şi poţi alege unul în funcţie de nevoile tale
Citeste si aceasta stire:  ANAF ia masuri pentru a sprijini mediul de afaceri

Ai multiple opţiuni în ceea ce priveşte spaţiul şi dimensiune apartamentului ales. Aşadar, poţi să cumperi apartamente cu o singură cameră sau poţi opta pentru 2, 3 sau 4 camere. Cu siguranţă că vei alege în funcţie de criteriile cele mai importante pentru tine: destinaţia apartamentului, numărul persoanelor care locuiesc, dorinţele tale împlinite sau bugetul în care te încadrezi. La Avrig Park Residence ai multe opţiuni, care se vor potrivi cu siguranță nevoilor tale.

  1. Suprafaţa de locuit a unui apartament începe de la aproximativ 50 de metri şi poate ajunge la 210 metri

Un avantaj al ansamblului rezidenţial este acela al ofertei de spaţii cu dimensiuni diferite. Dacă doreşti un studio, atunci poţi cumpăra unul care are aproximativ 50 de metri pătraţi. Dacă, vrei un spaţiu mare, atunci ai opţiunea de a achiziţiona un apartament de 4 camere, cu dimensiuni generoase de 210 metri pătraţi.

  1. Poziţionarea ansamblului rezidenţial este foarte bună

Acest ansamblu rezidenţial este poziţionat într-o zonă uşor accesibilă, fiind foarte aproape de Primăria sectorului 2. Strada Avrig, care a contribuit la denumirea acestui ansamblu de locuinţe, este foarte aproape de gura de metrou Obor. Poţi ajunge acolo în doar 3 minute de mers pe jos. Aşadar, te poţi bucura de acces facil în multe zone din Bucureşti.

  1. Ansamblul are în apropiere magazine şi mijloace de transport în comun
Citeste si aceasta stire:  Cele 5 beneficii ale relatiilor publice - Creste autoritatea firmei si construieste relatii strategice

Apartamentele din cadrul ansamblului Avrig Park Residence au în apropiere multiple magazine şi zone de shopping, precum şi un mall. De asemenea, au acces imediat la mijloacele de transport în comun.

You may also read!

Kremlinul a stabilit care sunt țările ”neprietenoase” Rusiei

Guvernul de la Moscova a aprobat aşa-zisa lista "cu ţări neprietenoase", în care au fost incluse doar SUA şi

Read More...
3-motive-pentru-a-trimite-colete-in-pungi

3 motive pentru a trimite coletele in pungi si plicuri de curierat speciale

Atunci cand vrei sa trimiti un colet, cea mai buna varianta este aceea de a apela la solutii optimizate

Read More...

Fără mască în aer liber, din 15 mai

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că începând din 15 mai se elimină obligativitatea purtării măştii de protecţie în exterior,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora