De acum apeluri WhatsApp video si audio si cu versiunea desktop

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

Aplicatia WhatsApp a lansat functia de apeluri video si audio in versiunea pentru desktop; pana cum, acestea nu se puteau face decat de pe telefon.

Reprezentantii WhatsApp, aplicatie detinuta de compania Facebook, au explicat ca vor astfel ca toate convorbirile, acum in perioada pandemiei, sa fie cat mai asemanatoarea discutiilor fizice, fata in fata.

Utilizatorii pot sa folosească monitoarele computerelor pentru a apeluri audio-video, atat in format portret, , cat si landscape. Toate apelurile sunt criptate prin tehnologia end-to-end. Ceea ce inseamna ca WhatsApp nu are acces la continutul apelurilor si nimeni din afara nu le poate intercepta.

Deocamdata, se apelurile audio si video pot fi doar intre doua persoane, pentru a testa sistemul. Pe viitor insa, WhatsApp va extinde conversatiile la apeluri de grup. Nu s-a precizat insa ca vor fi posibile apelurile de grup.

Lansarea apelurilor audio-video pe ecrane mari va ajuta WhatsApp sa prinda din urma alte aplicatii importante din domeniu, precum Zoom si Google Meet.

Citeste si aceasta stire:  Facebook a recunoscut o eroare grava: A stocat sute de milioane de parole, fara a fi criptate

Reprezentantii WhatsApp declara ca in ultimul an, mai exact de cand a inceput pandemia si au fost impuse restrictii in lupta cu COVID-19, s-au inregistrat cresteri uriase de apeluri, cele mai multe de durata. In seara de Revelion, au avut loc nu mai putin de 1,4 miliarde de apeluri video si audio peWhatsap. Inclusiv in scopuri profesionale, mesageria audio si video a fost folosita la scara mare in ultimul an.

Monica

You may also read!

Israel: creste iar numarul cazurilor COVID, o treime din noii pacienti erau vaccinati cu schema completa

Potrivit datelor din ultimele 24 de ore, in Israel numarul infectilor COVID a crescut la un nivel fara precedent

Read More...

Pedofil englez, cu clienti in Romania, arestat in Spania

Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost arestat in Benidorm, Spania. El piratase camerele de supraveghere

Read More...

Disperare: Putin se implică în campania electorală pentru partidul aflat la putere

Preşedintele Vladimir Putin a încercat sâmbătă să ofere partidului la putere în Rusia un impuls preelectoral cu promisiunea de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora