De acum apeluri WhatsApp video si audio si cu versiunea desktop

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

Aplicatia WhatsApp a lansat functia de apeluri video si audio in versiunea pentru desktop; pana cum, acestea nu se puteau face decat de pe telefon.

Reprezentantii WhatsApp, aplicatie detinuta de compania Facebook, au explicat ca vor astfel ca toate convorbirile, acum in perioada pandemiei, sa fie cat mai asemanatoarea discutiilor fizice, fata in fata.

Utilizatorii pot sa folosească monitoarele computerelor pentru a apeluri audio-video, atat in format portret, , cat si landscape. Toate apelurile sunt criptate prin tehnologia end-to-end. Ceea ce inseamna ca WhatsApp nu are acces la continutul apelurilor si nimeni din afara nu le poate intercepta.

Deocamdata, se apelurile audio si video pot fi doar intre doua persoane, pentru a testa sistemul. Pe viitor insa, WhatsApp va extinde conversatiile la apeluri de grup. Nu s-a precizat insa ca vor fi posibile apelurile de grup.

Lansarea apelurilor audio-video pe ecrane mari va ajuta WhatsApp sa prinda din urma alte aplicatii importante din domeniu, precum Zoom si Google Meet.

Citeste si aceasta stire:  Atac informatic la Agentia Europeana pentru Medicamente

Reprezentantii WhatsApp declara ca in ultimul an, mai exact de cand a inceput pandemia si au fost impuse restrictii in lupta cu COVID-19, s-au inregistrat cresteri uriase de apeluri, cele mai multe de durata. In seara de Revelion, au avut loc nu mai putin de 1,4 miliarde de apeluri video si audio peWhatsap. Inclusiv in scopuri profesionale, mesageria audio si video a fost folosita la scara mare in ultimul an.

Monica

You may also read!

Romania va gazdui cea mai mare baza NATO din Europa, guvernul a dat deja banii: 2,5 miliarde euro

A inceput constructia noii baze NATO din Romania, care va fi cel mai mare amplasament al Aliantei din Europa,

Read More...
FB_IMG_1710248078105

Drăgăneștencele joaca hora românească cu drag şi discernământ!

Doamnele şi domnişoarele din Drăgăneşti-Olt, au fost sărbătorite şi anul acesta de organizaţia locală PSD şi reprezentanţi ai organizaţiei

Read More...

Klaus Iohannis: “Am decis sa intru in competitia pentru functia de secretar-general NATO”

In urma cu putin timp, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a anuntat, oficial, ca

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora