Polonia s-a înțeles cu SUA pentru cooperarea în domeniul tehnologiei 5G

In Stiri de actualitate din Romania

Guvernul de la Varșovia urmează să semneze un acord cu cel de Washington privitor la securitatea şi cooperarea legate de tehnologia 5G, în timpul vizitei preşedintelui american Donald Trump la Varşovia de la finalul acestei săptămâni, a anunţat un oficial guvernamental polonez.
”Este de aşteptat ca acordul să fie semnat, este o declaraţie generală privind nevoia de securitate şi viitoarea cooperare”, a spus oficialul polonez.
Donald Trump se va afla duminică la Varşovia pentru a participa la marcarea a 80 de ani de la începerea celui de-al Doilea Război Mondial, ce a debutat la 1 septembrie 1939 printr-un atac al Germaniei naziste contra Poloniei.

Recent, România a semnat un memorandul cu Statele Unite care , recomandă “o evaluare riguroasă a furnizorilor pentru asigurarea deplină a securităţii implementării tehnologiei 5G”.
Memorandumul “reprezintă o expresie a interesului comun al Guvernului României şi Guvernului SUA de a aprofunda Parteneriatul Strategic pe toate dimensiunile sale, inclusiv tehnologia 5G”, potrivit MAE.
“Memorandumul reprezintă un pas important în vederea elaborării unei abordări comune construite pe baza concurenţei echitabile, a transparenţei şi a respectului faţă de lege. Memorandumul evidenţiază importanţa protejării reţelelor de comunicaţii electronice împotriva accesului neautorizat sau împotriva interferenţelor şi recomandă o evaluare riguroasă a furnizorilor pentru asigurarea deplină a securităţii implementării tehnologiei 5G. Memorandumul se aliniază Propunerilor de la Praga privind securitatea reţelelor electronice aferente tehnologiei 5G”, conform MAE.

Citeste si aceasta stire:  Sibiul este, astăzi, capitala Europei. România găzduiește primul summit european

You may also read!

Horoscop 2020: cateva indicii despre fiecare zodie in parte

Vara a trecut, deja facem planuri de Revelion, iar sfarsitul anului ne duce, inevitabil, cu gandul la ce ne

Read More...

Ziua cea mai grea: are loc reconstituirea crimelor din casa groazei din Caracal

Prima reconstituire, luni, este pentru cumplitul caz Alexandra Macesanu (15 ani), fata disparuta acum opt saptamani si, probabil, omorata

Read More...

Proteste la salonul auto de la Frankfurt

Mii de oameni au protestat in fata complexului expozitional din Frankfurt, unde are loc celebrul salon auto. Demonstrantii cer

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora