Pontonul de la Mahmudia, a cărui panglică a fost tăiată de Raluca Turcan și alți 6 politicieni, s-a scufundat la o lună de la inaugurare

In Stiri de actualitate din Romania

Acum trei săptămâni, imaginea cu Ralua Turcan și alți 6 politicieni tăind o panglică devenea virală în mediile online. Ministrul Muncii inaugura cu mare fast un centru pentru recuperarea copiilor cu dizabilități, la Mahmudia, în județul Tulcea. Acesta se afla pe un ponton tras la mal, iar printre cei care au ajutat la eveniment a fost și Penny Market, cu sloganul ”Economisim bani, nu dragoste”.

Ei bine, la nici o lună de la inaugurare, pontonul a intrat pe jumătate în apă și este puțin probabil să mai fie salvat din el ceva. Adică alți bani s-au dus pe apa… Dunării…

Ministrul Muncii Raluca Turcan spune acum la Digi24 că pontonul scufundat parțial vineri era tras la mal, fără personal.

„Din cauza unei defecțiuni si a lipsei de personal care sa intervină imediat s-a produs acest incident”, spune aceasta. De asemeneam ministrul precizează că „nu imaginea este importantă”, ci garanția „că acest centru nu prezintă riscuri nici pentru copii și nici pentru personalul care-l deservește.”

Citeste si aceasta stire:  Dosarul care îl viza pe Frans Timmermans a fost clasat

„O mențiune fac pentru că am văzut multe comentarii politice și toată lumea spune că este o imagine urâtă.

Nu imaginea este importantă în acest caz, ce este cu adevărat important și ceea ce mă preocupă este să avem garanția, ca autorități publice, că acest centru nu prezintă riscuri nici pentru copii și nici pentru personalul care-l deservește.

Repet, ce ma interesează ca autoritate publică, pentru că în aceasta situație este un proiect privat, nu al MMPS, este să nu existe niciun risc de utilizare a pontonului.

Centrul de recuperare își va începe activitățile în noiembrie. Nu doresc să politizăm, investiția este privată”, susține ministrul Muncii.

 

You may also read!

Varianta Omicron va lua locul Delta; inca nu stim daca e bine sau rau

Savantii sud-africani implicati in secventierea noii variante a SARS-CoV-2, Omicron, sunt convinsi aproape suta la suta ca noua formula

Read More...

Messi castiga al 7-lea Balon de Aur

Fotbalistul argentinian Lionel Messi intra in cartea recordurilor fotbalistice. A castigat pentru a saptea oara Balonul e Aur. ''Acest premiu

Read More...

Doctorita care a identificat Omicron afirma ca simptomele difera fata de varianta Delta

Dr Angelique Coetzee, medic, presedinta Asociatiei Medicale din Africa de Sud, a fost primul doctor care a observat ca

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora