Răzvan Marin, în drum spre Ajax Amsterdam!

In Stiri din sport de ultima ora

Presa olandeză scrie că mijlocașul român al celor de la Standard Liege, Răzvan Marin, e ca și transferat la marele club Ajax Amsterdam. Acesta ar fi primul transfer al fostei deținătoare a Cupei Campionilor Europeni pentru sezonul viitor, iar mutarea are drept scop înlocuirea mijlocașului Frekie De Jong, care a semnat în această iarnă un contract cu FC Barcelona. Tânărul mijlocaș olandez a fost vândut de Ajax în Catalonia pentru 90 de milioane de euro. Potrivit publicației De Telegraaf, transferul lui Răzvan Marin, în vârstă de 22 de ani, de la Standard Liege la Ajax Amsterdam este de aproximativ 12 milioane de euro. Razvan Marin, care a fost titular în meciul echipei naționale a României de sâmbătă din Suedia, pierdut de România cu 2-1, urmează să semneze un contract pe cinci ani cu echipa din Amsterdam.

Ziarul olandez amintește că Răzvan Marin a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2018 și este cunoscut drept un jucător dinamic și un bun șuteor cu piciorul drept.

You may also read!

Klaus Iohannis l-a eliberat din funcție pe procurorul general Augustin Lazăr

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie a.c., decretul privind eliberarea din funcția de procuror a lui

Read More...

Nicio dovada ca Trump ar fi colaborat cu rusii

A fost facut public raportul intocmit dupa 2 ani de ancheta de procurorul special Robert Mueller. Documentul, de 400

Read More...

Un robot a devenit prezentator de știri la postul național de televiziune din Rusia

Postul național de televiziune din Rusia, Rossiya 24, a introdus un robot pe post de prezentator pentru unele buletine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora