„Regele nu moare”, un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut

In Stiri culturale de ultima ora

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, va fi lansat oficial spre sfarsitul lunii aprilie.

Realizat de Florin Ghioca, fotograful oficial al Teatrului National din Bucuresti, albumul ofera o perspectiva unica asupra emotiei si talentului exceptional al actorilor din spectacolul „Regele moare”, de Eugen Ionesco, regizat de Andrei si Andreea Grosu. „Regele nu moare” este primul album foto dedicat unui spectacol al TNB, in distributia caruia se gasesc actorii Mariana Mihut, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Florentina Tilea, Richard Bovnoczki si Serban Pavlu.

Cele 208 pagini contin fotografii din universul spectacolului, care se joaca la Teatrul National din Bucuresti din anul 2017, de la prima repetitie pana la reprezentatia cu numarul 50, trecand prin momente deosebite de-a lungul celor sapte ani. Peste 300 de imagini inedite din culise, din turnee si din timpul repetitiilor, de la aniversari si din pandemie sunt prezentate in albumul „Regele nu moare”, care este produs de Editura Vremea, cu sprijinul TNB si al Asociatiei „I Love Community”.

Citeste si aceasta stire:  Stanley Kubrick, opera cinematografica intr-o expozitie unica

In paginile volumului se afla numeroase surprize pentru cititori, sub forma unor QR coduri care, odata scanate cu telefonul mobil, prezinta mai multe materiale video din culisele spectacolului care se joaca si in prezent cu casa inchisa la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului National din Bucuresti. De asemenea, fragmente din cronici scrise de numerosi critici, jurnalisti si bloggeri culturali se gasesc in cuprinsul albumului foto, care a fost tiparit in conditii premium.

Acesta este „un mic semn de recunostinta al autorului fotografiilor pentru Victor Rebengiuc si Mariana Mihut”, dar si o privire exhaustiva, emotionanta si intima in „viata” unui spectacol de legenda, ultimul in care celebrul cuplu de actori poate fi vazut pe aceeasi scena.

Albumul de colectie, care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui impatimit al teatrului, a fost posibil cu sprijinul partenerilor Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si Banca Transilvania. „Regele nu moare” este disponibil cu precomanda la un pret special pe site-ul www.edituravremea.ro si va avea parte in curand de o lansare oficiala la Teatrul National din Bucuresti.

Citeste si aceasta stire:  Scriitorul Salman Rushdie, victima unui atentat, si-a pierdut un ochi si o mana

Monica

You may also read!

Viorel Cataramă reloaded: se întoarce la PNL

Viorel Cataramă, 69 de ani, a explicat ca revine fiindca e importanta regruparea tuturor forțelor liberale de dreapta în

Read More...
euro 2016 stadium with blending Italy flag

Cei mai buni marcatori din istoria Serie A

Serie A, adica prima liga din Italia, este o competitie care are o istorie extrem de bogata, de peste

Read More...

Concursul Eurovision sub teroarea protestelor pro-palestiniene

Faimoasa competitie muzicala se desfasoara anul acesta sub semnul fricii: demonstrantii pro-palestinieni au reusit sa induca o stare de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro