Cillian Murphy, eroul din Peaky Blinders si Oppenheimer, noua față a modei masculine Versace

In Stiri mondene de ultima ora

Celebra casa de moda de lux a anuntat ca noua sa emblema pentru vestimentatia masculina este nimeni altul decat celebrul Cillian Murphy, recent rasplatit cu un Oscar pentru cel mai bun actor, pentru prestatia sa din filmul Oppenheimer.

Daca la vestimentatie feminina, Versace a ales sa reia colaborarea cu Anne Hathaway, in cazul modei pentru barbati, figura simbol a celebrului brand de lux va fi Cillian Murphy. Despre colaborarea Murphy-Versace se stia inca din februarie. De altfel, la decernarea premiilor Oscar, Cillian Murphy a purtat un frac Versace, facut de comanda. Acum au aparut si primele fotografii cu artisul irlandez in tinute Versace. Noua colectie e intr-un stil clasic, “cu tente Irish”, dupa cum apreciaza specialistii in moda.

Fondatoarea casei de moda si creatoarea vestimentara Donatella Versace este o fana impatimita a irlandezului. “Cand l-am vazut pe Cillian la sedintele foto, am vazut imediat in el pe barbatul Versace. Puternic, direct, emblematic! Cillian e unul dintre cei mai buni actori din ziua de azi, il admir si il respect enorm” – a scris Donatella Versace pe retelele de socializare.

Citeste si aceasta stire:  Mick Jagger va fi operat pe cord

Cillian Murphy este, in acest moment, cel mai bine cotat actor la scara internationala. Dupa rolul din Peaky Blinders, celebritatea lui pur si simplu a explodat. Iar rolul principal – savantul Oppenheimer, din filmul cu acelasi nume – i-a adus premiul Oscar pentru cea mai buna interpretare masculina. In varsta de 47 de ani, Cillian Murphy este un actor complex, atipic, foarte rezervat, inclusiv in privinta vietii personale. E casatorit si are doi copii.

Monica

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro