Românca a cărei crimă a şocat Italia în 2007 e liberă

In Stiri externe de ultima ora

Doina Matei a fost condamnată în 2007 la 16 ani de închisoare în Italia, după o crimă care a îngrozit peninsula. Românca a ucis o studentă italiancă de 23 de ani  pe peronul gării Termini din Roma după ce i-a înfipt vârful unei umbrele în ochi. Dar, pentru bună purtare în spatele gratiilor, judecătorii i-au redus pedeapsa cu patru ani, iar acum femeia este din nou liberă. Românca a stat închisă în ultimii 9 ani în penitenciarul Giudecca din Veneţia, iar din 2015 a beneficiat de un regim de detenţie semideschis. Acum, la 33 de ani, Doina Matei se poate duce acasă, dar nu în România, ci într-o comună delângă Veneţia. Ea a început să se reintegreze în societate încă din 2016, când şi-a găsit un loc de muncă în domeniul restaurării operelor de artă. Doina are doi copii care locuiesc în Italia, cel mai mare aproape de majorat. Presa din Italia laudă schimbarea Doinei care s-a educat după gratii şi nu mai este femeia care în 2007, când a comis oribila crimă, se prostitua pentru a-şi putea hrăni băieţii. «Era ca un animal atunci. Acum este o doamnă », spune unul dintre avocaţii femeii.

Citeste si aceasta stire:  Italia susține proiectul Chinei privind Noul Drum al Mătăsii

You may also read!

E toiul verii si suntem tentati sa bem cat mai rece pentru a ne racori. E o greseala ce ne poate imbolnavi grav

Avertismentul medicilor: nu beti apa de la gheata ! Un pahar cu apa de la gheata suna extraordinar de tentant

Read More...

Victorie pe toata linia pentru presedintele Ucrainei

Slujitorul Poporului, partidul fostului actor de comedie ajuns presedintele Ucrainei, a castigat confortabil alegerile legislative anticipate. Formatiunea presedintelui va

Read More...
hb-newsin

5 locuri in Bucuresti care merita vazute

Bucuresti - acel oras al Romaniei in care locuiesc peste 1 milion de oameni, in care vin anual la

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora