România a învins Insulele Feroe în preliminariile Euro 2020

In Stiri din sport de ultima ora

România a realizat prima victorie din campania de calificare la Euro 2020, învingând Insulele Feroe cu 4-1, la pauză 3-1, în partida disputată la Cluj Napoca. Naţionala de fotbal a României a dominat pe tot parcursul celor 90 de minute echipa din Feroe și a înscris 4 goluri prin Deac, Keșeru de două ori și Pușcaș.

În celelalte meciuri ale grupei noastre, Spania a învins cu 2-0 în Malta, iar Norvegia și Suedia au încheiat la egalitate, 3-3, o partidă spectaculoasă cu răsturnări de scor, în care Norvegia a condus cu 2-0, dar suedezii au reușit să marcheze de trei ori consecutiv, ca apoi să fie egalați de norvegieni.

Până acum, după două meciuri, România are o victorie și o înfrângere, în prima partidă cu Suedia (2-1). Următorul meci al Naționalei noastre de fotbal este în luna iunie, cu Norvegia, la Oslo.

România a început destul de modest, dar a avut o accelerare a jocului de şapte minute, perioadă în care a marcat de trei ori.

Citeste si aceasta stire:  Messi divorteaza de Barcelona ? Se negociaza intens

Ciprian Deac, jucătorul lui CFR Cluj, a deschis scorul în min. 26. La trei minute distanță, Keşeru a majorat diferenţa cu un şut la colţul scurt din careul mic. În minutul 32, atacantul Claudiu Keşeru  a marcat din nou și a dus scorul la 3-0.

România a dominat şi partea a doua a meciului și a ratat mai multe ocazii de gol, până când Puşcaş a marcat ultimul gol al echipei noastre în minutul 63.

Echipele:

România: Tătărușanu – Benzar, Moți, Grigore, Bancu – Deac, R. Marin, Stanciu, Chipciu – Pușcaș, Keșeru
Rezerve: Pantilimon, Niță, Anton, T. Băluță, Cicâldău, I. Hagi, Ivan, Nedelcearu, Man, Săpunaru, Nistor
Antrenor: Cosmin Contra

Insulele Feroe: Nielsen – Rolantsson, Gregersen, Odmar, Davidsen – Bartalsstovu, Vatnsdal, Hendriksson, Joensen – Hansson, Andrasson Olsen
Rezerve: Hansen, Gestsson, Valdvinsson, Egilsson, Fredereriksberg, Thomsen, Vatnhamar, Wardum
Antrenor: Lars Olsen

Arbitru: Halil Umut Meler / A1: Esat Sancaktar, A2: Ibrahim Caglar Uyarcan (toți din Turcia)
Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro