Romania, planuri pentru o drona destinata fortelor navale

In Stiri de actualitate din Romania

Romania ia in calcul achizitionarea unei drone noi, in cadrul extinderii si modernizarii fortelor maritime. Anuntul a fost facut de viceamiralul Alexandru Mirsu, seful statului major al fortelor navale. El a participat la forumul Sea-Air-Space, desfasurat in SUA.

Potrivit publicatiei Defense News, pe fondul tensiunilor crescande cu Rusia, in zona Marii Negre, fortele maritime romane au in plan achizitionarea unui sistem aerian fara pilot, nou, pentru zona maritima si riverana.

Drona ar urma sa fie folosita pentru supraveghere in zonele de coasta si va fi operata de la linia tarmului, a spus Mirsu, fara sa ofere detalii privind un orizont de timp sau un buget pentru aceasta potentiala achizitie.

Publicatia americana noteaza ca Romania face ultimele pregatiri pentru a cumpara 4 corvete noi multifunctionale si pentru modernizarea fregatelor T 22. De asemenea, urmeaza cumpararea unor noi baterii de coasta cu rachete si a 3 submarine noi. E nevoie de submarine pentru ca Romania sa asigure capacitatea operationala in zona Marii Negre – a declarat viceamiralul Mirsu.

Monica

foto: defensenews

Citeste si aceasta stire:  Negocieri cu Iranul pentru a aduce muncitori in Romania

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora