Scandalul continuă! Românii ameninţă că nu intră pe teren la meciul cu Germania

In Stiri din sport de ultima ora

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal U21, din Italia, după 0-0 cu Franţa, însă Naţionala noastră ameninţă că s-ar putea să nu se prezinte pe teren la meciul din semifinala de joi, contra Germaniei. Potrivit directorului tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, UEFA a schimbat în ultima clipă ora la care urma să aibă loc semifinala, mai exact DUPĂ ce s-a aflat numele câştigătoarei grupei, adică România. Potrivit schemei stabilite de acum un an, România, din poziţie de câştigătoare a grupei ar fi urmat să joace cu Germania la Reggio Emilia de la ora 22, la o temperatură mult mai potrivită unui meci de fotbal. Însă, după încheierea meciului România-Franţa, UEFA a anunţat că Germania şi România vor juca de la ora 18, ora locală, la Bologna, oră la care temperaturile depăşesc 35 de grade Celsius. Potrivit lui Mihai Stoichiţă, UEFA a dorit ca meciul considerat mai bun, adică derby-ul semifinalelor în care se vor întâlni Spania U-21 şi Franţa U-21 să se joace de la o oră mai accesibilă pentru public şi pentru televiziunile care vor transmite partida.

Citeste si aceasta stire:  România a încheiat cu fruntea sus Campionatul European U21

Prin urmare, din cauza acestei decizii, FRF ia în calcul ca Naţionala de tineret să nu joace de la ora 19.00 cu Germania U-21. Până se va lămuri situaţia, mai ales că asupra Italiei este anunţat un val de căldură în zilele următoare, Stoichiţă spune că FRF va depune un apel la UEFA. În cazul în care jucătorii români nu vor intra pe teren la meciul cu Germania, Federaţia Română de Fotbal ar putea fi sancţionată drastic, fapt ce ar afecta şi activitatea altor Naţionale de Fotbal.

You may also read!

E toiul verii si suntem tentati sa bem cat mai rece pentru a ne racori. E o greseala ce ne poate imbolnavi grav

Avertismentul medicilor: nu beti apa de la gheata ! Un pahar cu apa de la gheata suna extraordinar de tentant

Read More...

Victorie pe toata linia pentru presedintele Ucrainei

Slujitorul Poporului, partidul fostului actor de comedie ajuns presedintele Ucrainei, a castigat confortabil alegerile legislative anticipate. Formatiunea presedintelui va

Read More...
hb-newsin

5 locuri in Bucuresti care merita vazute

Bucuresti - acel oras al Romaniei in care locuiesc peste 1 milion de oameni, in care vin anual la

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora