Școlile private britanice, cumpărate și transformate în școli comuniste de către China

In Stiri externe de ultima ora

Presa britanică trage un semnal de alarmă cu privire la situația unor școli private din Regatul Unit. Din cauza dificultăților financiare, mai ales în perioada pandemiei, multe dintre astfel de instituții particulare au devenit pradă ușoară pentru așa-zișii oameni de afaceri chinezi. De fapt, agenți acoperiți ai Beijingului, care au cumpărat și apoi au transformat aceste școli.

Unele dintre firmele care au achiziționat școli britanice de renume sunt membri ai Partidului Comunist Chinez, care nu au pierdut timp și au impus ideologia comunistă pe băncile școlilor, așa cum se făcea în orice regim comunist, înainte de 1989, inclusiv în România.

Deja, 17 școli sunt în posesia ”investitorilor” chinezi însă numărul acestora ar putea crește și mai mult, scrie presa de la Londra.

Partidul Comunist Chinez se infiltrează în Educație

Astfel, 9 dintre cele 17 școli deținute de chinezi sunt conduse de membri importanți ai Partidului Comunist Chinez. Chiar și școala la care a învățat Prințesa Diana este controlată acum de un grup chinez care folosește fără rușine numele prințesei. La școlile recent ocupate de chinezi s-a introdus rapid o educație specială pentru a modifica părerea tinerilor despre China comunistă.

Citeste si aceasta stire:  Mâna lungă a propagandei Chinei. Cum s-au infiltrat influencerii chinezi în SUA

Surse citate de presa britanică susțin că acțiunea comuniștilor de la Beijingau drept scop susținerea controversatului proiect al Chinei Centura și Drumul pentru răspândirea influenței la nivel mondial a Chinei.

De exemplu, școala Bright este deținută acum de Yang Huiyan, care are o avere de 20 de miliarde de lire sterline, fiind cea mai bogată femeie din Asia. Compania pe care o conduce a fost înființată de tatăl ei, care este unul dintre membrii de rang înalt ai Partidului Comunist Chinez.

De asemenea, două școli independente, Bedstone College și Ipswich High School sunt deținute de Grupul chinez Wanda.

You may also read!

Coruptie in Germania : manevre cu achizitiile publice de masti

Un deputat german din partidul cancelarului Angela Markel isi da demisia de la Crestin-Democrati, dupa izbucnirea unui scandal in

Read More...

Huawei este în cădere liberă, pierderi uriașe pentru chinezi

Huawei simte din plin efectul sancțiunilor economice americaneiar acest lucru este demonstrat în raportul companiei chineze pe luna ianuarie.

Read More...

“Ma simt eliberata” – Meghan face dezvaluiri despre viata la Palatul Buckingham

Printul Harry, nepotul reginei Elisabeta a a II-a, si sotia sa, actrita Meghan Markle, au realizat un lung interviu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora