Sfânta tinerețe Maoistă a lui Marga și cadavrele care nu-l lasă să doarmă

In Stiri de actualitate din Romania

De Andrei Marga nu prea mai știe lumea, că s-a ascuns într-un mini-site de unde face propagandă regimului criminal de la Beijing. Deh, omul e dator vândut și trebuie să muncească pentru Beijing pentru a-și plăti datoriile către Mao și X Jinping. Un vechi călător în China, încă din anii 70, așa cum el însuși povestește în amintirile sale, Andrei Marga s-a evidențiat ca un kulturnic, un intelectual de tip nou al regimului criminal Nicolae Ceaușescu, trimis în vizită de lucru la Beijing și alte orașe unde se făurea comunismul cu tentă asiatică.

Iar micul Andrei Marga a fost atât de pătruns în ADN de minunile propagandei chineze încât a continuat să emită păreri din cărticica roșie a tovarășului nostru până în zilele noastre.

Andrei Marga, un Covid-19 al Culturii

Pentru cei ce au deschis mai târziu televizoarele, vă reamintim că tovarășul de la cultură și educație, Marga Andrei, nu prea a făcut purici și nici nu a produs simpatii pe unde a fost ministru sau șef la Institutul Cultural Român. El a încercat să promoveze proletcultura – adică o cultură a proletariatului comunist chinez – din postura unde a fost numit de prietenul lui utecist, Victor Viorel, alt pasionat de chinezării deloc ieftine (a vrut să vândă pe nimic Centrala Nucleară de la Cernavodă chinezilor).

Citeste si aceasta stire:  Klaus Iohannis: Voi fi președintele tuturor românilor

Un fâs al scenei politice și culturale a secolului 20 și o emanație urât mirositoare în secolul 21, tovarășul Marga cinstește memoria lui Mao și a altor criminali chinezi, inclusiv Xi JInping, în niste rânduri scrise cu stiloul cumpărat din China. Un condei răsuflat care se hrănește cu nostalgiile revoluționare așa cum magazinele mizere de la marginea Bucureștiului se aprovizionau cu gunoaie străclucitoare Made in China.

You may also read!

Ursula Von Der Leyen l-a muștruluit pe Charles Michel după incidentul din Turcia

Scandalul ”Sofagate” din Turcia, de săptămâna trecută, când șefa Comisiei Europene a fost lăsată în picioare de președintele turc,

Read More...

O noua tragedie loveste spitalele din Romania : 3 morti la Victor Babes

Premierul Florin Cîţu a facut o declaratie de presa la orele 23. El cere o ancheta rapida si transparenta. La

Read More...

Miliardarul Jack Ma, amendat de Beijing cu o sumă colosală

Fondatorul platformei de comerț electronic Alibaba, miliardarul chinez Jack Ma a primit o amendă colosală din partea autorităților comuniste

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora