Sibiul intra în carantină pentru 2 săptămâni

In Stiri de actualitate din Romania

Veste proastă pentru locuitorii orașului Sibiu. Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că municipiul Sibiu va intra în carantină începând de luni, 16 noiembrie, ora 00,00, această măsură fiind dispusă pentru o perioadă de două săptămâni.

Aceeaşi măsură se aplică şi în cazul oraşelor Tălmaciu, Cisnădie şi a localităţii Şelimbăr, a precizat Raed Arafat. El a arătat că în zilele de weekend se vor închide şi mall-urile, cu excepţia magazinelor care vând alimente, farmaciilor şi a magazinelor care vând alimente pentru animale.

Județul Sibiu, în cod roșu de Covid

“Având în vedere incidenţa şi faptul că în continuare avem un număr mare de cazuri, astăzi peste 400 de cazuri în judeţul Sibiu, în urma discuţiilor care au avut loc inclusiv cu Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, s-a ajuns la următoarele concluzii şi măsuri suplimentare: în primul rând, instituirea măsurii de carantinare a municipiului Sibiu, la un loc cu localitatea Şelimbăr şi cartierul Arhitecţilor, măsură de carantinare a localităţii Tălmaciu şi măsura de carantinare a localităţii Cisnădie, începând cu ziua de luni. O excepţie va fi acest week-end şi în fiecare week-end după asta, pe durata măsurii de carantinare, este închiderea magazinelor şi a mall-urilor pe toată durata weekendului şi anume, sâmbătă, duminică, cu excepţia magazinelor, pieţelor agro-alimentare, magazinelor care vând alimente, farmaciilor, bineînţeles, şi cele care vând materiale esenţiale cum ar fi alimentele pentru animale”, a declarat Raed Arafat.

Citeste si aceasta stire:  Klaus Iohannis l-a eliberat din funcție pe procurorul general Augustin Lazăr

Între orele 10,00 şi 13,00, procurarea de alimente şi de materiale necesare va fi rezervată persoanelor peste 65 de ani.

“Pentru ieşire pe durata perioadei de carantină, de la domiciliu, de la localităţile carantinate sau intrarea în ele, există excepţii care vor fi anunţate”, a menţionat Arafat.

El a mai anunţat că slujbele religioase se vor desfăşura doar în aer liber, în următoarele două săptămâni.

You may also read!

Premierul Cîțu: școlile se redeschid pe 8 februarie

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat la postul de radio Europa FM că o decizie în privinţa redeschiderii şcolilor va

Read More...

Medicii din Wuhan recunosc: Ni s-a ordonat să mințim în privința coronavirusului

Apar noi dovezi despre mușamalizarea criminală ordonată de guvernanții comuniști de la Beijing în privința epidemiei de coronavirus. Postul

Read More...

Nici n-a plecat Trump de la Casa Alba, si imigrantii ilegali forteaza granita

Incurajati de politica prietenoasa fata de imigranti pe care o va promova democratul Joe Biden, circa 8000 de oameni

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora