Sorina Cirstea si Irina Begu – invinse in sferturile WTA de la Budapesta

In Stiri din sport de ultima ora
Sorana Cirstea si Irina Neagu

Sorana Cirstea si Irina Begu au fost invinse in sferturile de finala de la WTA Budapesta si au fost astfel eliminate din turneu.

Rusoaica Anastasia Potapova a invins-o pe Sorana Cirstea cu 6-4, 6-7, 7-5 in sferturile de finala si a ramas in turneul cu premii totale de 250.000 de dolari. Meciul nu a fost deloc unul usor, fiind disputat pe parcursul a doua ore si 50 de minute.

Cirstea, in varsta de 28 de ani si locul 108 WTA a reusit 4 asi si 3 duble greseli, in timp ce rusoaica Potapova a inscris 5 asi si 12 duble greseli.

Irina Begu, in varsta de 28 de ani, numarul 72 WTA, a pierdut in fata jucatoarei cehe Marketa Vondrousova, cu 5-7, 6-1, 6-3. Tanara de 19 ani, care se afla pe locul 81 in clasamentul mondial, s-a impus in ultimele doua seturi ale partidei, fiindu-i imposibil romancei sa creeze o minge de break pe durata acestora.

Sorana Cirstea si Irina Begu au primit 60 de puncte WTA

Sorana Cirstea si Irina Begu vor primi un cec de 6.175 de dolari si 60 de puncte WTA pentru evolutia avuta.

Citeste si aceasta stire:  Cu un scor de 3-1, “Tunarii” au spulberat Tottenham Hotspur

Ambele jucatoare au obtinut rezultate remarcabile de-a lungul carierei. Sorana Cirstea era cel mai bine clasata jucatoare romana de tenis la data de 18 august 2009, fiind pozititionata pe locul 23 WTA. In anul 2009 a ajuns in sferturile de finala de la Roland Garros si in semifinale la turneul WTA de la Los Angeles.

Irina Begu este castigatoarea turneelor WTA de la Taskent din  anul 2012, Seul din anul 2015, Florianopolis din anul 2016 si Bucuresti in anul 2017.

Cea mai buna pozitie pe care a ocupat-o in clasamentul mondial la simplu este locul 22.

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro