Start in raliul Dakar

In Stiri din sport de ultima ora

Raliul Dakar este primul eveniment sportiv major al anului 2021; participantii au stat in carantina si au fost testati pentru COVID-19.

Sunt si cativa romani: satmareanul Emanuel Gyenes la moto, devenit legenda a raliului Dakar, fiind la a 11-a participare, si echipajul Claudiu Barbu si Marius Lupu; cei doi participa la categoria auto clasa SSV – special service vehicle, marca Polaris. La prologul de duminica (129 de km) Barbu si Lupu au scos un timp de 8 minute si 6 secunde, pe cei 11 km cronometrati si au ocupat locul 36.

La clasa moto, experimentatul Mani Gyenes s-a clasat pe locul 33 in prologul de la Jeddah.

Editia a 43-a a raliului Dakar e gazduita de Arabia Saudita, iar faptul ca are loc, in plina pandemie si restrictii de calatorie, se datoreaza Organizatiei sportiva Amaury (ASO), care a reusit sa organizeze 18 zboruri charter.

Cea mai buna clasare a romanului maghiar Mani Gyenes a fost la editia din 2016, cand a ocupat locul 14 în ierarhia generala.

Citeste si aceasta stire:  Spaniolii au devenit acționari majoritari la Dinamo

Pana pe 15 ianuarie, cand se incheie raliul, participantii vor parcurge  un traseu total de 7.646 km prin desertul saudit. Traseul are forma unei bucle, cu punctul de plecare si de finis la Jeddah. Din acest traseu,  4.767 km vor fi cronometrati.

Monica

 

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro