Suporterii Ungariei au provocat scene violente pe Wembley

In Stiri din sport de ultima ora

O bătaie a izbucnit între suporterii maghiari şi poliţiştii englezi, în tribunele stadionului Wembley, marţi, la câteva minute după debutul meciului dintre selecţionatele de fotbal ale Angliei şi Ungariei (1-1), din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, transmite AFP.

Poliţia londoneză a explicat pe contul său de Twitter că agenţii au intrat în tribuna rezervată oaspeţilor pentru a reţine un suporter acuzat de ”perturbarea gravă a ordinii publice”, după ce acesta a adresat insulte rasiste unui steward.

”În timpul intervenţiei care a precedat arestarea, a izbucnit un incident minor care a implicat şi alţi spectatori. Ordinea a fost restabilită rapid şi nu a mai fost notat niciun alt incident”, a precizat poliţia pe Twitter.

Potrivit imaginilor de televiziune, s-au schimbat mai multe lovituri între cele două tabere, iar poliţia a făcut uz de bastoane pentru a potoli spiritele, în timp ce marea majoritate a suporterilor maghiari era interesată doar de meci.

Selecţionerii celor două echipe au preferat să nu comenteze incidentul.

Naţionala Ungariei ar putea face obiectul unor noi sancţiuni din partea UEFA, având în vedere că federaţia engleză a anunţat pe Twitter că va efectua o anchetă şi va transmite elementele acesteia la FIFA.

Citeste si aceasta stire:  Ciao, Ranieri

Federaţia maghiară a fost deja sancţionată să dispute un meci cu porţile închise şi a fost amendată de FIFA după partida tur dintre cele două echipe, câştigată cu 4-0 de Anglia şi în care jucătorii englezi au fost ţinta unor manifestări rasiste.

Anglia şi Ungaria au terminat la egalitate, 1-1, în mod neaşteptat, marţi seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în preliminariile CM 2022.

You may also read!

stilouri

Instrumente de scris utile în penarul oricărui elev

Fie că învață online ori că merge la școală, micuțul tău are nevoie de anumite instrumente de scris cu

Read More...
cititor de coduri

Cum alegi un cititor de coduri de bare pentru magazinul tău

Cititorul de coduri de bare este o piesă cheie în domeniul retail sau vânzare cu amănuntul. Deși cel mai

Read More...

O statuie a Regelui Mihai, amplasată în Sinaia cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea ultimului rege al României

Statuia Regelui Mihai I va fi dezvelită la Sinaia în data de 25 octombrie, la împlinirea la o sută

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora