TVR Cultural renaste

In Stiri culturale de ultima ora

Canalul cultural al Televiziunii Române, TVR Cultural, isi va relua emisia, dupa 10 ani de intrerupere

Consiliul National al Audiovizualului a aprobat acordarea licentei  TVR Cultural pentru difuzarea pe satelit si in sistem digital terestru. TVR Cultural a fost lansat in anul 2002, fiind si la acel moment singurul post TV din România cu profil exclusiv cultural. Emisia canalului a fost suspendata pe 15 septembrie 2012, in pofida protestelor venite din partea telespectatorilor si a lumii artistice.

Televiziunea Publica precizeaza ca TVR Cultural isi propune sa devina o platforma pentru promovarea valorilor culturale si spirituale fundamentale, precum si a creatorilor români.

Dinamica si realitatile mediului cultural vor face din acest canal al TVR purtatorul de mesaj al oamenilor de cultura si al artistilor autohtoni, dar si al institutiilor de specialitate din România, promite conducerea TVR intr-un comunicat de presa.

TVR Cultural va prezenta publicului din România informatii la zi si mari evenimente culturale europene si internationale.

Citeste si aceasta stire:  A fost gasit unul dintre Templele Soarelui

“TVR va face mai mult pentru cultura romaneasca, vom imbina respectul pentru creatiile clasice, de patrimoniu, cu deschiderea spre proiectele moderne, actuale, vom oferi spatiu de expresie pentru un dialog viu, profund intre oamenii de cultura si artistii din generatii diverse” – a declarat Dan-Cristian Turturica, presedinte – director general al SRTv.

Monica

You may also read!

ISIS publica fotografii despre care afirma ca sunt ale atacatorilor de la Moscova

Gruparea Stat Islamic – ISIS – care a revendicat sangerosul atentat de la periferia Moscovei, a publicat o fotografie

Read More...

Printesa Kate face tratament pentru cancer

Dupa saptamani de speculatii privind disparitia printesei Kate din spatiul public, apar primele informatii oficiale: intr-un video emotionant, printesa

Read More...
pompa de caldura aer apa

Ce sunt pompele de căldură și cât de eficiente sunt în încălzirea și răcirea locuinței?

Pompele de căldură sunt soluții eficiente și sustenabile pentru confort termic și reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul încălzirii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro