Un candidat la alegerile prezidențiale, dispărut din Cluj, a fost găsit la mânăstirea Putna

In Stiri de actualitate din Romania

Un candidat la alegerile prezidențiale de duminică a băgat în alertă SPP, după ce joi noapte, la ora 1 și 17 minute, a ieșit din hotelul în care era cazat în Cluj-Napoca și dus a fost. Soția sa nu a părut îngrijorată și a spus că omul obișnuiește să mai dispară câteva zile. Este vorba despre candidatul Ninel Peia, fost senator PSD, care e un opozant ferm al vaccinării copiilor. Până la urmă, Peia a fost găsit de poliţişti la Mănăstirea Putna.

“Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri (joi – n.r.), a fost găsit de poliţişti. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova şi nu a fost victima niciunei infracţiuni. Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, a anunţat IPJ Cluj.

You may also read!

Liviu Dragnea o acuză pe Vasilica Dăncilă că a fraudat banii UE. Vasilica riscă 8 ani de închisoare!

S-a rupt lanțul de iubire între Liviu Dragnea și Vasilica Dăncilă. Conștient că nu are nici o șansă să

Read More...

Prefectul de Harghita, demis de un urs

Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, a declanșat procedura de demitere a prefectului judeţului Harghita, Jean-Adrian Andrei. "Având în vedere

Read More...

A murit unul dintre liderii PSD

Unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai PSD, fostul ministru Bogdan Niculescu Duvăz, a încetat din viață astăzi. Niculescu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora