Uniunea Europeană, ștearsă de pe noile pașapoarte ale britanicilor

In Stiri externe de ultima ora

Noile pașapoarte britanice care nu mai au menţiunea “Uniunea Europeană” au fost puse deja în circulaţie, a anunţat Ministerul de Interne de la Londra. Măsura a fost luată chiar dacă Brexitul, programat iniţial pentru 29 martie, nu s-a materializat încă. “Suntem încă în UE. De ce noul meu paşaport nu reflectă acest lucru?” a întrebat o britanică pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne de la Londra.
“Paşapoarte grena care nu prezintă cuvintele Uniunea Europeană au fost puse în circulaţie pe 30 martie”, a precizat o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne.
“Pentru a vinde stocurile rămase, paşapoarte cu menţiunea Uniunea Europeană vor continua să fie eliberate pentru o perioadă scurtă de timp după această dată”, a adăugat aceasta.
Marea Britanie trebuia iniţial să părăsească UE pe 29 martie, exact la doi ani după ce a activat articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, care guvernează modalitatea de ieşire a unei ţări membre din UE.

You may also read!

Un eurodeputat german arunca bomba: fratele lui Ursula, afaceri la greu in Romania

Sub titlul „Scandal la Bruxelles? Afacerile ciudate ale fratelui doamnei Von der Leyen în România”, publicatia Atlantico face o

Read More...

Scoțienii i-au demolat pe romani la rugby: 84-0

Echipa de rugby a Romaniei a fost umilita in ultimul hal in partida cu Scotia, in meciul de la

Read More...

Totul despre ciuperci

Ciupercile sunt printre cele mai complexe alimente oferite de natura. Sunt bogate in multivitamine si proteine si au proprietati

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora