Uniunea Europeană, ștearsă de pe noile pașapoarte ale britanicilor

In Stiri externe de ultima ora

Noile pașapoarte britanice care nu mai au menţiunea “Uniunea Europeană” au fost puse deja în circulaţie, a anunţat Ministerul de Interne de la Londra. Măsura a fost luată chiar dacă Brexitul, programat iniţial pentru 29 martie, nu s-a materializat încă. “Suntem încă în UE. De ce noul meu paşaport nu reflectă acest lucru?” a întrebat o britanică pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne de la Londra.
“Paşapoarte grena care nu prezintă cuvintele Uniunea Europeană au fost puse în circulaţie pe 30 martie”, a precizat o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne.
“Pentru a vinde stocurile rămase, paşapoarte cu menţiunea Uniunea Europeană vor continua să fie eliberate pentru o perioadă scurtă de timp după această dată”, a adăugat aceasta.
Marea Britanie trebuia iniţial să părăsească UE pe 29 martie, exact la doi ani după ce a activat articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, care guvernează modalitatea de ieşire a unei ţări membre din UE.

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora