Uniunea Europeană, ștearsă de pe noile pașapoarte ale britanicilor

In Stiri externe de ultima ora

Noile pașapoarte britanice care nu mai au menţiunea “Uniunea Europeană” au fost puse deja în circulaţie, a anunţat Ministerul de Interne de la Londra. Măsura a fost luată chiar dacă Brexitul, programat iniţial pentru 29 martie, nu s-a materializat încă. “Suntem încă în UE. De ce noul meu paşaport nu reflectă acest lucru?” a întrebat o britanică pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne de la Londra.
“Paşapoarte grena care nu prezintă cuvintele Uniunea Europeană au fost puse în circulaţie pe 30 martie”, a precizat o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne.
“Pentru a vinde stocurile rămase, paşapoarte cu menţiunea Uniunea Europeană vor continua să fie eliberate pentru o perioadă scurtă de timp după această dată”, a adăugat aceasta.
Marea Britanie trebuia iniţial să părăsească UE pe 29 martie, exact la doi ani după ce a activat articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, care guvernează modalitatea de ieşire a unei ţări membre din UE.

You may also read!

Vasilica Dăncilă s-a semnat ”Bucătar-șef” într-un document oficial

Actuala șefă a PSD, Viorica Vasilica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și

Read More...

Radarul din componența sistemului Patriot a ieșit din linia de producție

Radarul din componența primului sistem Patriot achiziționat de țara noastră a ieșit de pe linia de producție și urmează

Read More...

Șoc. Vasilica Dăncilă dezvăluie că a dat meditații la matematică.

Dezvăluire incredibilă a candidatei PSD la Președinția României, Vasilica Dăncilă. Preşedintele PSD a declarat la postul național de televiziune

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora