Un israelian a devenit cel mai bătrân jucător de fotbal din lume

In Stiri din sport de ultima ora

Un fotbalist israelian a intrat în Cartea Recordurilor, devenind cel mai bătrân jucător care participă la un meci profesionist, la vârsta de 73 de ani. Isaak Hayik a stabilit recordul în momentul în care a intrat ca portar pentru echipa israeliană Ironi Or Yehuda, vineri după-amiază. În pofida vârstei înaintate, Hayik a declarat că “a fost pregătit pentru ]nc[ un meci” dup[ ce vineri a jucat toate cele 90 de minute ale partidei. El a primit premiul din partea Guinness World Records la o ceremonie dup[ fluierul final al meciului, cu doar câteva zile înainte să împlinească 74 de ani. Echipa sa, Ironi Or Yehuda, joacă în cea de a 4-a divizie israeliană de fotbal. Deși formația sa a fost învinsă cu 5-1 de către Maccabi Ramat Gan, Hayik a reușit să salveze mai multe mingii de la intrarea în poartă.

“Acesta nu este un motiv de mândrie doar pentru mine, ci pentru întregul sport din Israel, în general”, a declarat Hayik presei, la sfârșitul meciului. Precedentul deținător al titlului de cel mai în vârstă jucător de fotbal a fost Robert Carmona din Uruguay care, în 2015, la 53 de ani, a jucat în primul 11 pentru formația Pan de Azucar. Iar atacantul japonez Kazuyoshi Miura este cel mai în vârstă fotbalist care a înscris într-un meci oficial.

Citeste si aceasta stire:  România a învins Insulele Feroe în preliminariile Euro 2020

You may also read!

Klaus Iohannis l-a eliberat din funcție pe procurorul general Augustin Lazăr

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie a.c., decretul privind eliberarea din funcția de procuror a lui

Read More...

Nicio dovada ca Trump ar fi colaborat cu rusii

A fost facut public raportul intocmit dupa 2 ani de ancheta de procurorul special Robert Mueller. Documentul, de 400

Read More...

Un robot a devenit prezentator de știri la postul național de televiziune din Rusia

Postul național de televiziune din Rusia, Rossiya 24, a introdus un robot pe post de prezentator pentru unele buletine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora