Un israelian a devenit cel mai bătrân jucător de fotbal din lume

In Stiri din sport de ultima ora

Un fotbalist israelian a intrat în Cartea Recordurilor, devenind cel mai bătrân jucător care participă la un meci profesionist, la vârsta de 73 de ani. Isaak Hayik a stabilit recordul în momentul în care a intrat ca portar pentru echipa israeliană Ironi Or Yehuda, vineri după-amiază. În pofida vârstei înaintate, Hayik a declarat că “a fost pregătit pentru ]nc[ un meci” dup[ ce vineri a jucat toate cele 90 de minute ale partidei. El a primit premiul din partea Guinness World Records la o ceremonie dup[ fluierul final al meciului, cu doar câteva zile înainte să împlinească 74 de ani. Echipa sa, Ironi Or Yehuda, joacă în cea de a 4-a divizie israeliană de fotbal. Deși formația sa a fost învinsă cu 5-1 de către Maccabi Ramat Gan, Hayik a reușit să salveze mai multe mingii de la intrarea în poartă.

“Acesta nu este un motiv de mândrie doar pentru mine, ci pentru întregul sport din Israel, în general”, a declarat Hayik presei, la sfârșitul meciului. Precedentul deținător al titlului de cel mai în vârstă jucător de fotbal a fost Robert Carmona din Uruguay care, în 2015, la 53 de ani, a jucat în primul 11 pentru formația Pan de Azucar. Iar atacantul japonez Kazuyoshi Miura este cel mai în vârstă fotbalist care a înscris într-un meci oficial.

Citeste si aceasta stire:  Liverpool, prima echipă calificată în finala UEFA Champions League de la Madrid, după 4-0 cu Barcelona

You may also read!

ROM-3, al doilea satelit romanesc construit de elevi, a ajuns pe orbita si este operational

Racheta Falcon 9 a decolat de la baza Vandenberg a companiei SpaceX, dupa trei amanari succesive ale zborului. Capsula

Read More...

Corul Madrigal, turneu grandios in America, in cele mai faimoase catedrale si cladiri istorice americane

Timp de 10 zile, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat in Statele Unite ale Americii

Read More...

Cum poti evita dependența de retelele sociale

Utilizatorii stau tot mai mult online. In randul copiilor, consumul de social media a ajuns la cote astronomice, comparativ

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora