Vaccinare “la chiuveta” pentru VIP-uri

In Stiri din sanatate de ultima ora

Dezvaluiri socante in Spania. Au platit pentru a obtine certificat de vaccinare; e vorba despre celebritati, sportivi, dar si oameni cu functii de conducere in industria farmaceutica.

Printre cei prinsi ca nu s-au vaccinat anti-COVID, desi au certificat, figureaza si Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, presedintele gigantului farmaceutic PharmaMar. Dr. Sousa-Faro a fost vaccinat cu … solutie salina. Descoperirea a fost facuta de politie, la capatul unei ample operatiuni privind falsurile din Registrul National de Imunizare.

Dr. Sousa-Faro se afla printre cele 2.200 de vedete si personalitati din elita europeana, care si-au cumparat, pe bani grei, certificate de vaccinare anti-COVID, desi nu s-au vaccinat.

Potrivit presei spaniole, operatiunea, numita Jenner, a scos la iveala o vasta retea. Capul retelei era un asistent medical de la spitalul universitar La Paz. Acesta a introdus in Registrul National de Vaccinare cel putin 2200 de persoane, desi acestea nu s-au vaccinat anti-COVID. Capul retelei a fost arestat. In cazul dr.Sousa-Faro, se pare ca acesta s-a “vaccinat” cu o solutie cu apa cu sare. Insa, desigur, a primit certificat de vaccinare anti-COVID. Grupul farmaceutic al carui presedinte era se ocupa, printre altele, cu studiul SARS-CoV-2.

Citeste si aceasta stire:  Ministerul Sănătății: Peste 70 de copii infectați cu Covid sunt internați în spitale

Pe lista celor care nu s-au vaccinat, dar au obtinut certificat, sunt foarte multi sportivi, Trinitario Casanova, unul dintre cei mai bogati oameni din Spania , vedete din show biz, dar si medici.

Suma data pentru vaccinare falsa variaza – precizeaza politia. Cu cat era vorba despre o personalitate mai cunoscuta, cu atat suma era mai mare.

Monica

You may also read!

ROM-3, al doilea satelit romanesc construit de elevi, a ajuns pe orbita si este operational

Racheta Falcon 9 a decolat de la baza Vandenberg a companiei SpaceX, dupa trei amanari succesive ale zborului. Capsula

Read More...

Corul Madrigal, turneu grandios in America, in cele mai faimoase catedrale si cladiri istorice americane

Timp de 10 zile, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat in Statele Unite ale Americii

Read More...

Cum poti evita dependența de retelele sociale

Utilizatorii stau tot mai mult online. In randul copiilor, consumul de social media a ajuns la cote astronomice, comparativ

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora