Update – Vedeta NBA, Kobe Bryant, și o fiică a sa au murit într-un accident de elicopter

In Stiri din sport de ultima ora

Vedeta NBA, Kobe Bryant, a murit în urma prăbușirii elicopterului în care se afla. Accidentul a avut în apropierea localității Calabasas, din California, duminică dimineață, potrivit TMZ. Potrivit TMZ, alături de Kobe Bryant se afla în elicopter și fiica sa de 13 ani, Gianna (foto, alături de Kobe), care a decedat în urma catastrofei aviatice.

 

Kobe călătorea împreună cu alte trei persoane în elicopterul privat, în momentul producerii accidentului. Echipaje de ambulanță s-au îndreptat imediat la locul dezastrului, dar nu a fost găsită nici o persoană în viață.

Elicopterul model S-76 în care se afla fostul jucător al celor de la Los Angeles Laker, în vârstă de 42 de ani, a lovit un deal și a izbucnit în flăcări, în condițiile în care în regiune era un strat gros de ceață.

Catastrofa a avut loc cu puțin înainte de ora locală 10 dimineața, aproape de șoseaua Las Virgenes, potrivit unui reprezentant al Departamantului de Poliție din ținutul Los Angeles.

Citeste si aceasta stire:  Grupă complicată pentru România în preliminariile Euro 2024

În urma accidentului a avut loc un incendiu de vegetație, care a fost stins de echipajele de pompieri sosite de urgență la fața locului. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a vedea ce a provocat prăbușirea aparatului de zbor. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa și avea patru fetițe – Gianna, Natalia, Bianca și Capri.

Kobe Bryant a fost selecționat în NBA în 1996 și a jucat timp de 20 de ani la Los Angeles Lakers, unde a cucerit cinci titluri de campion NBA. El a fost desemnat cel mai bun jucător de baschet în 2008, în 2009 și în 2010.

Bryant a câștigat medalia de aur cu echipa națională de baschet a SUA la Jocurile Olimpice de vară de la Beijing, în 2008, și Londra, în 2012.

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro