Un pasager suspect de gripă a fost dus de la Otopeni direct la institutul ”Matei Balș”

In Stiri de actualitate din Romania

Există teama că virusul gripei din China a ajuns azi și în România, după ce un pasager care prezenta unele simptome de gripă, sosit azi după-amiază pe aeroportul Otopeni cu o cursă de Tel Aviv, a fost preluat de o ambulanţă 112 şi transferat la spitalul Matei Balş.
La bord, pasagerul a spus că a călătorit în China, însă acum trei luni.
“Astăzi, 25 ianuarie, comandantul cursei Ryanair de pe ruta Tel Aviv -Bucureşti, a solicitat prezenţa unei echipe medicale la aterizare, ca urmare a faptului ca un pasager prezenta unele simptome de gripă. Aeronava a aterizat la ora 15:51 şi, după intervenţia serviciului medical al aeroportului, pasagerul a fost preluat de o ambulanţă 112 şi transferat la spitalul Matei Balş”, au spus reprezentanţii CNAB.
Potrivit acestora, au fost luate toate măsurile în conformitate cu protocolul şi procedurilor medicale în vigoare.
“Ca urmare a verificărilor efectuate personalul specializat al autorităţii în domeniu, ceilalţi 178 pasageri au fost debarcaţi pe flux normal. Ei îşi vor lăsa datele de contact”, au susţinut reprezentanţii aeroportului.
Pasagerul suspect de gripă este de origine israeliană. De el de gripă se ocupă Serviciul Sanitar de Frontieră din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

You may also read!

PSD-istii si PNL-istii dau inapoi si neaga faptul ca ar vrea sa puna mana pe Pilonul 2 pensii

Dupa scandalul declansat de zvonurile privind nationalizarea Pilonului 2 pensii, PSD si PNL se delimiteaza de amendamentul prin care

Read More...

Google implineste 25 de ani

Google, cel mai folosit motor de cautare din lume, implineste un sfert de secol ! Acum 25 de ani,

Read More...

Cele doua mici “mumii” ale unor presupuse fiinte non-umane au fost analizate de cercetatori

Ramasitele celor doua entitati, presupus non-umane, prezentate in parlamentul din Mexic, au fost analizate de cercetatori, iar concluzia este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora