Vicecancelarul Austriei si-a dat demisia din cauza legaturilor cu oligarhi rusi

In Stiri externe de ultima ora

Heinz-Christian Strache, de la Partidul Libertatii, considerat drept populist, a fost filmat in timp ce discuta cu o femeie de afaceri din Rusia, careia i-ar fi promis contracte cu statul austriac, in schimbul sustinerii politice.

Scandalul a luat amploare si a aruncat coalitia de guvernamant din Austria in haos. Cancelarul Sebastian Kurz a declarat inca de acum cateva zile ca este exclusa colaborarea, in continuare, cu Heinz-Christian Strache.

Intalnirea din Ibiza

Strache s-a intalnit cu rusoaica in 2017, intr-o vila de lux din Ibiza, Spania, cu 3 luni inaintea alegerilor din Austria. Femeia i-a oferit sustinere politica in schimbul obtinerii unor contracte avantajoase cu statul austriac. Dupa alegeri, Strache a ajuns in prima linie de conducere a guvernului. Doar ca toata conversatia a fost filmata si a ajuns in presa.

Femeia s-a prezentat ca fiind Alyona Makarova, nepoata lui Igor Makarov, un oligarh rus, apropiat al presedintelui Vladimir Putin.

Monica

You may also read!

Ion Iliescu vorbește despre relațiile ruso-române într-un interviu pentru Itar-Tass

Fostul președinte Ion Iliescu este de părere că normalizarea relațiilor cu Rusia va ajuta România să rezolve problemele din

Read More...

Bank of China vine în România

Bank of China, cea de a patra instituţie bancară din lume, îşi va inaugura luni, 16 decembrie, sucursala din

Read More...

Razboiul gazelor dintre Rusia-Ucraina poate duce la scumpiri in Romania

Rusia si Ucraina negociaza de multa vreme un nou acord privind tranzitul gazului rusesc spre Europa. Pana acum, fara

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora