Vicecancelarul Austriei si-a dat demisia din cauza legaturilor cu oligarhi rusi

In Stiri externe de ultima ora

Heinz-Christian Strache, de la Partidul Libertatii, considerat drept populist, a fost filmat in timp ce discuta cu o femeie de afaceri din Rusia, careia i-ar fi promis contracte cu statul austriac, in schimbul sustinerii politice.

Scandalul a luat amploare si a aruncat coalitia de guvernamant din Austria in haos. Cancelarul Sebastian Kurz a declarat inca de acum cateva zile ca este exclusa colaborarea, in continuare, cu Heinz-Christian Strache.

Intalnirea din Ibiza

Strache s-a intalnit cu rusoaica in 2017, intr-o vila de lux din Ibiza, Spania, cu 3 luni inaintea alegerilor din Austria. Femeia i-a oferit sustinere politica in schimbul obtinerii unor contracte avantajoase cu statul austriac. Dupa alegeri, Strache a ajuns in prima linie de conducere a guvernului. Doar ca toata conversatia a fost filmata si a ajuns in presa.

Femeia s-a prezentat ca fiind Alyona Makarova, nepoata lui Igor Makarov, un oligarh rus, apropiat al presedintelui Vladimir Putin.

Monica

You may also read!

”Pistolarul” îl țintetște pe ”Rege”” Patronul lui PAOK Salonic îl dă în judecată pe Hagi!

Supărat că Gheorghe Hagi l-a numit ”pistolar” într-un interviu, patronul campioanei Greciei, PAOK Salonic, rusul Ivan Savvidis, a anunțat

Read More...

Scandalul continuă! Românii ameninţă că nu intră pe teren la meciul cu Germania

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal U21, din Italia, după 0-0 cu Franţa, însă Naţionala noastră

Read More...

Egal pe teren, bătaie în tribune

România s-a calificat în semifinalele Euro U21 la fotbal, după un meci nul, 0-0, contra Franței, și, de asemenea,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora