Vicecancelarul Austriei si-a dat demisia din cauza legaturilor cu oligarhi rusi

In Stiri externe de ultima ora

Heinz-Christian Strache, de la Partidul Libertatii, considerat drept populist, a fost filmat in timp ce discuta cu o femeie de afaceri din Rusia, careia i-ar fi promis contracte cu statul austriac, in schimbul sustinerii politice.

Scandalul a luat amploare si a aruncat coalitia de guvernamant din Austria in haos. Cancelarul Sebastian Kurz a declarat inca de acum cateva zile ca este exclusa colaborarea, in continuare, cu Heinz-Christian Strache.

Intalnirea din Ibiza

Strache s-a intalnit cu rusoaica in 2017, intr-o vila de lux din Ibiza, Spania, cu 3 luni inaintea alegerilor din Austria. Femeia i-a oferit sustinere politica in schimbul obtinerii unor contracte avantajoase cu statul austriac. Dupa alegeri, Strache a ajuns in prima linie de conducere a guvernului. Doar ca toata conversatia a fost filmata si a ajuns in presa.

Femeia s-a prezentat ca fiind Alyona Makarova, nepoata lui Igor Makarov, un oligarh rus, apropiat al presedintelui Vladimir Putin.

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora