Vreau să comand ochelari de vedere online. E in regulă? Ce am de făcut?

In Stiri de ultima ora din lifestyle
image001

Nu e nimic în neregulă să comandăm ochelari online. Cu ani în urmă nu concepeam să comandăm online încălțări, haine, obiecte care trebuie probate. In timp, ne-am cam lămurit, cel puțin unii dintre noi, că acest lucru e foarte posibil, ba chiar poate fi avantajos.

De ce comandăm online?

Pentru că avem la dispoziție o ofertă mult mai mare, pentru că e foarte confortabil să căutăm și să alegem ce ne place de acasă sau de oriunde, pentru că putem să acordăm acestei activități cât timp vrem noi, pentru că putem să ne consultăm alții dacă e nevoie, pentru că putem căuta foarte ușor prin multe magazine și găsi după două-trei click-uri oferte foarte bune, pentru că putem afla părerile despre produse ale multor altora și, nu în ultimul rând, putem avea cele mai bune prețuri. Asta pentru că magazinele online au cheltuieli mai mici și pot ține prețurile mai jos și pentru că putem foarte usor găsi locul cu oferta cea mai bună pentru exact același produs.

Merge și pentru ochelari de vedere?

Da. Răspunsul e categoric da, mai ales când avem de comandat lentile care nu necesită masurători optometrice suplimentare. Dar, chiar și atunci, o vizită la cabinetul magazinului online va fi suficientă. Totul se va desfășura cu bine dacă aveți în vedere să verificați bine locul unde vreți să comandați: asigurati-vă că are toate avizele și documentele necesare, dovada colaborării cu producătorii de lentile, că prezintă garanția calitații produselor vândute, că are datele de identificare comerciale. Toate aceste documente ar trebui să fie prezentate pe site și, de altfel, ar trebui să le aibă orice magazin online, nu numai cel de ochelari de vedere. Verificați ce păreri au alți clienți ai magazinului, vă pot da o idee foarte bună dacă lucrurile s-au desfașurat corect. Vorbiți cu specialiștii de acolo, pe chat, la telefon, vă veți lămuri cu privire la profesionalismul și amabilitate lor.

Citeste si aceasta stire:  Sa fim frumoase, chiar daca stam acasa !

Cum comand ochelari de vedere?

Simplu. Căutați un site bun, ușor de folosit, cu cele mai multe descrieri ale produselor, fotografii detaliate, lămuriri tehnice, dar pe înțelesul tuturor. Comparați prețurile pentru aceleași produse în mai multe magazine ca să fiți siguri că nu plătiți mai mult decât trebuie. Țineți cont și de toate recomandările de mai sus.

Ramele pentru ochelari de vedere trebuie alese având în vedere dimensiunile care vă trebuie (lățimea ramei, lățimea punții nazale, înălțimea lentilei – pe toate le măsurați de pe o ramă care vă vine bine). Selectați și celelalte caracteristici după dorințele dumneavoastră: producător, material, greutate, culoare, model, formă, etc. astfel încat să puteți restrânge căutarea la un număr rezonabil de rame din sutele sau miile aflate în magazinul online. Apoi veți alege ce vă place din ce vi se potrivește. Si, evident, ce se încadrează în bugetul alocat. Puteți, din nou, să verificați prețul în mai multe locuri. Apoi le comandați și vor sosi acasă peste câteva zile.

Sau alegeți să le fie montate și lentilele. Daca vă doriți lentile pentru ochelari de vedere (lentile ochelari), va trebui să porniți de la tipul de lentile de care aveți nevoie: monofocale pentru vedere bună la o singură distanță, multifocale pentru vedere bună la depărtare și aproape (bifocale sau progresive), lentile speciale pentru condus, etc. Odată stabilit tipul lentilei, verificați ofertele fiecărui producător și decideți la care dintre ei găsiți oferta potrivită, asta dacă nu porniți din start ca utilizator fidel al unuia dintre ei. Stabiliți materialul lentilei în funcție de care lentilele vor fi mai groase sau mai subțiri, alegere care va influența și prețul. Ulterior veți mai avea de decis tratamentele ce vor fi aplicate lentilei (durificare, antizgâriere, oleofob, hidrofob, protecție împotriva luminii albastre, etc.). Un tratament aparte este cel fotocromatic, cel care face ca lentilele să se închidă la culoare atunci când lumina de afară e foarte puternică, făcându-i astfel ochelari de soare.

Citeste si aceasta stire:  Cum sa alegi corect piesele de mobilier baie?

Dacă vă aflați într-un magazin online cu un site construit să fie foarte prietenos cu clienții, când selectați toate aceste opțiuni pe care le adăugați lentilelor de bază veți putea sesiza și variația prețului (noi am găsit ochelari.com). Astfel, veți putea corela performanța lentilelor dumneavoastră cu suma pe care intenționați să o cheltuiți și veți și ști foarte bine la care puteți renunța în cazul în care ați depășit-o.

De asemeni, foarte important, magazinul online bun va avea pentru fiecare opțiune explicații la îndemână care vă vor ajuta în deciziile pe care le veți lua. Evident, nu toți purtătorii de ochelari de vedere știu semnificațiile termenilor din domeniul opticii medicale, dar este bine să citească, să le înțeleagă și să aleagă informat. Este vorba despre lentile pe care le vor purta permanent și e normal să știe și să poată alege lentilele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile lor vizuale și care corespund și financiar.

Citeste si aceasta stire:  Cum să alegi un puzzle potrivit pentru copilul tău

Aici vin în ajutor și specialiștii magazinului care trebuie să fie acolo, pe chat sau la telefon, să vă îndrume, să vă explice, în așa fel încât să puteți face cea mai bună alegere posibilă pentru dumneavoastră. Contactati-i, vorbiți cu ei, puneți întrebările și aflați răspunsurile, chiar în mod repetat. Acesta este unul din avantajele magazinului online de ochelari de vedere, veți încheia cercetarea doar când sunteți lămurit. In mod normal, chiar dacă ați făcut comanda pe site, ei vă vor contacta înainte de a o trimite spre execuție și vor confirma alegerile făcute cu dumneavoastră.

Ochelarii vor fi livrați acasă sau unde decideți, însoțiți de documentele care să certifice conformitatea cu rețeta dumneavoastră și garanția producătorului. In unele magazine online veți acumula puncte de fidelitate pe care să le folosiți ulterior, veți putea consulta permanent în cont istoricul comenzilor dumneavoastră, veți primi informări despre ofertele speciale.

In orice caz veți avea satisfacția că ați comandat ochelarii care se potrivesc cel mai bine pentru dumneavoastră, că ați știut ce alegeți și de ce și că nu ați plătit în plus opțiuni alese de alții, în grabă, sub presiunea clientului următor.

You may also read!

Varianta Omicron va lua locul Delta; inca nu stim daca e bine sau rau

Savantii sud-africani implicati in secventierea noii variante a SARS-CoV-2, Omicron, sunt convinsi aproape suta la suta ca noua formula

Read More...

Messi castiga al 7-lea Balon de Aur

Fotbalistul argentinian Lionel Messi intra in cartea recordurilor fotbalistice. A castigat pentru a saptea oara Balonul e Aur. ''Acest premiu

Read More...

Doctorita care a identificat Omicron afirma ca simptomele difera fata de varianta Delta

Dr Angelique Coetzee, medic, presedinta Asociatiei Medicale din Africa de Sud, a fost primul doctor care a observat ca

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora