Zelenski exclude orice compromis cu Rusia

In Stiri externe de ultima ora

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a respins din nou, în timpul vizitei sale la Washington, orice compromis teritorial în vederea unor eventuale negocieri de pace cu Rusia, informează joi dpa.

O “pace justă” înseamnă “fără compromis în ceea ce priveşte suveranitatea, libertatea şi integritatea teritorială a Ucrainei”, a declarat Zelenski în cadrul conferinţei de presă comune cu preşedintele american Joe Biden, atunci când a fost întrebat cum ar putea arăta sfârşitul conflictului în viziunea sa.

Potrivit lui Zelenski, sfârşitul conflictului ar trebui să includă, de asemenea, “plata pentru toate pagubele provocate de agresiunea rusă”.

Volodimir Zelenski a subliniat că este greu de imaginat o “pace justă” pentru părinţii care şi-au pierdut fiii şi fiicele. “Banii nu înseamnă nimic, nicio compensaţie sau reparaţie nu ar fi suficientă”, a subliniat Zelenski.

“Nu ştiu ce înseamnă o ‘pace justă’. Aceasta este o descriere foarte filosofică. Nu ştiu dacă există un ‘război just'”, a mai spus liderul ucrainean.

“Nu poate exista nicio pace justă în războiul care ne-a fost impus de aceşti…. aceşti indivizi inumani”, a declarat Zelenski cu referire la liderii ruşi.

Citeste si aceasta stire:  Șoc la Londra! Premierul May oferă un al doilea referendum pentru Brexit!

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat miercuri în Congresul Statelor Unite că asistenţa de zeci de miliarde de dolari pe care a aprobat-o pentru a spijini Ucrainei să lupte împotriva invaziei ruse nu reprezintă un gest de caritate, ci o investiţie în securitatea globală, informează Reuters.

Volodimir Zelenski şi-a exprimat speranţa în faţa congresmenilor reuniţi în Camera Reprezentanţilor că aceştia vor continua să susţină în mod bipartizan Ucraina, un aspect important având în vedere că republicanii urmează să deţină majoritatea începând cu 3 ianuarie.

“Banii voştri nu sunt caritate”.”Sunt o investiţie în securitatea şi democraţia globale”, a afirmat preşedintele Ucrainei.

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro