10 intrebari la care cauta raspuns cei care cumpara camere de supraveghere video

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora
camere de supraveghere

Serviciile de supraveghere video sunt tot mai solicitate pentru toate domeniile de activitate. Un numar din ce in ce mare de persoane au inteles nevoia de siguranta intr-o societate in continua schimbare si cauta cele mai bune solutii pentru a asigura acest lucru.

Specialistii de la skut.ro ofera un top al celor mai frecvente 10 intrebari pe care potentialii clientii le adreseaza firmelor care ofera camerele de supraveghere de care sunt interesati. Pentru fiecare dintre acestea sunt oferite solutii de ansamblu.

Ce fel de camere de supraveghere ascunse sunt recomandate de specialisti?

Pentru persoanele care au un anumit scop sau vor sa instaleze camere de supraveghere ca urmare a unei suspiciuni, camerele ascunse sunt solutiile ideale. Acestea functioneaza similar cu cele normale, insa au dimensiuni reduse, uneori fiind foarte mici. Acest tip de camere sunt dotate cu aceleasi mufe pentru date sau pentru alimentare si se vor conecta la unitati de tipul DVR.

Din cauza acestor dimensiuni reduse ele nu au iluminare infrarosu, insa sunt si anumite camere care merg atunci cand lumina este foarte slaba. Genul acesta de camere se pot instala cu usurinta in diverse obiecte sau in vin deja incluse in senzori de fum, in ceasuri pentru perete sau in detectori de miscare.

Ce fel de sistem de supraveghere este potrivit pentru monitorizarea menajerei sau bonei in locuinte?

Pentru monitorizare de la distanta este foarte eficient un sistem de supraveghere care sa functioneze online, fara sa inregistreze informatiile. Utilizatorul va avea acces direct, live, oricand si de absolut oriunde, de pe laptop si de pe telefon. In acest sens este optim un echipament usor de instalat, usor de configurat si accesibil in ceea ce priveste costurile de cumparare si montare.

Citeste si aceasta stire:  De acum apeluri WhatsApp video si audio si cu versiunea desktop

Care sunt cele mai bune camere cu inregistrare audio?

Pentru persoanele care au nevoie de mai multe informatii in afara de imagini exista si varianta de a cumpara camere cu microfon. Aceste camere pot fi cuplate cu sistemul audio si pot sa ofere un plus de informatie necesar celor care au nevoie de sunet. In acest sens, se disting mai multe modele.

 • camere digitale cu microfon integrat;
 • camere clasice analogice cu microfon integrat;
 • camera si microfon separat cuplate cu ajutorul unitatii DVR.

Ce solutii sunt recomandate pentru accesul vehiculelor si persoanelor?

In acest sens, se recomanda camere care pot sa surprinda imagini cu masini in miscare si care trebuie sa aiba viteza mai mare decat cele pentru obiecte statice. Pentru a recunoaste numerele de inmatriculare si fetele oamenilor va fi nevoie de detaliile potrivite, iar sistemul de supraveghere trebuie sa asigure toate aceste detalii.

Cat este de eficient un sistem de supraveghere wireless?

Sistemele de supraveghere wireless sunt foarte usor de instalat, insa nu sunt cele mai eficiente. Unele dintre aceste sisteme nici macar nu sunt functionale atunci cand nu este semnal. Cu toate acestea, in locuinte mai mici se instaleaza frecvent camere de supraveghere apartament wireless, deoarece intre ele si modem este o distanta foarte mica si, prin urmare, sansele sa functioneze sunt mari.

Pentru ca sistemele wireless sa fie eficiente trebuie sa fie montate in interior, iar obstacolele si distantele de parcurs de catre semnal trebuie sa nu fie foarte mari. Este recomandat sa se limiteze cat mai mult numarul de pereti care despart camera wireless si routerul.

Cum poate fi monitorizata parcarea din fata blocului?

Pentru a monitoriza zona in care se afla masina este foarte important sa fie gandita solutia in functie de distanta unde este amplasat autoturismul comparativ cu locul in care este montata camera. Indiferent ca este vorba despre o locuinta dintr-un bloc sau dintr-o casa, este necesar sa se tina cont de mai multe aspecte importante:

 • nivelul de calitate al materialului video;
 • gasirea unei pozitii optime de instalare – este necesar un loc cu inaltime suficient de mare, astfel incat la camera de supraveghere sa nu ajunga oricine, dar cu o buna vizibilitate asupra autoturismului – se recomanda mai mult de 3 m;
 • camera nu trebuie sa fie obstructionata de copaci sau alte imobile;
 • camera trebuie aleasa in functie de nivelul de iluminare pe timp de noapte.
Citeste si aceasta stire:  Navigând prin Metaverse: Viitorul realităților virtuale

Cum se pot obtine cele mai bune imagini noaptea?

Pentru a obtine cele mai bune imagini pe timp de noapte, de pe sistemul de supraveghere, va fi nevoie de o sursa buna de lumina. Exista varianta de a folosi proiectoare cu lumina normala, insa acestea consuma curent. Utilizarea unui proiector IR poate fi o solutie, fiind totodata si economic. O alta varianta consta in combinarea celor doua solutii utilizand o camera de supraveghere cu infrarosu integrat.

Ce sistem de supraveghere trebuie ales pentru magazine, baruri sau ateliere?

Cele mai multe afaceri mici au nevoie de un sistem pentru supraveghere potrivit. Este foarte important sa se obtina nivelul de calitate necesar la pretul cel mai mic. Pentru locatii precum cele anterior mentionate se discuta clar despre distante mai mare de 15 m si despre unghiuri largi care au o acoperire foarte buna pentru angajati si pentru zona de lucru, de depozitare sau pentru cei care tranziteaza.

Cum poate fi monitorizata corect curtea?

Pentru a monitoriza curtea, sistemul potrivit se va rezuma la suprafetele de monitorizat si la dimensiunile acestora. Exista mai multe tipuri de camere, care se vor potrivi sau nu in functie de mai dimensiunile spatului.

 • pentru suprafete de pana la 250 mp camerele cu lentile fixe sunt suficiente;
 • pentru suprafete de pana la 600 mp se recomanda combinarea camerelor cu lentile fixe si cu deschidere larga cu cele varifocale;
 • pentru suprafete de pana la 1300 mp se recomanda o camera de buna calitate, HD sau chiar Full HD;
 • pentru suprafete care depasesc 1300 mp se recomanda camerele de tip speed dome, combinate cu cele fixe, care sa se focalizeze pe zone importante cum ar fi rezervoarele de combustibil sau zonele de acces.
Citeste si aceasta stire:  Cabluri pentru transfer de date

Ce recomandari exista pentru un sistem de supraveghere usor de urmarit online?

supraveghere online

In ultima vreme absolut toate sistemele DVR sau NVR sunt dotate si cu porturi pentru retea. Prin urmare, un astfel de sistem poate fi conectat usor la reteaua locala si la internet si poate fi accesat de oriunde.

Este foarte important sa existe conexiunea potrivita si poate fi aleasa in acest sens una din cele doua variante:

 • internet de la un furnizor de telefonie mobila;
 • conexiune cu fir de banda mare.

Cel de al doilea aspect important este reprezentat de pasii necesari pentru a configura sistemul de supraveghere si aparatura de pe internet, astfel incat sa existe posibilitatea concentrarii la camere online. Fiecare sistem vine insotit de un manual de instructiuni detaliat, astfel incat fiecare utilizator sa poata configura sistemul.

Acestea sunt cele mai comune probleme si intrebari puse de utilizatorii care vor sa isi supravegheze bunurile si proprietatile pentru a se asigura ca acestea raman in siguranta.

You may also read!

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

„Regele nu moare”, un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, va fi lansat oficial spre sfarsitul lunii

Read More...

Cillian Murphy, eroul din Peaky Blinders si Oppenheimer, noua față a modei masculine Versace

Celebra casa de moda de lux a anuntat ca noua sa emblema pentru vestimentatia masculina este nimeni altul decat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro