Lovitura pentru Elon Musk, in mai putin de 48 de ore apare Threads

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

Rivalitatea dintre Mark Zuckerberg si Elon Musk ia noi forme; Meta, compania lui Zuckerberg, lanseaza Threads, o platforma sociala identica din toate punctele de vedere cu Twitter, platforma lui Musk.

Lansarea Threads cade intr-un moment destul de prost pentru Musk. Chiar si sustinatorii lui cei mai ferventi sunt revoltati de limitarea numarului de postari ce pot fi citite pe Twitter. Inclusiv conturile cu plata, cu bifa albastra, au un anumit numar de postari ce pot fi citite zilnic, mai exact 8000. Par multe si probabil ca nimeni nu citeste 8000 de postari pe zi, insa deranjeaza ideea introducerii unor limitari. Pe acest val de antipatie fata de Musk, Zuckerberg, care detine Facebook si Instagram, lanseaza o platforma de conversatie, numita Threads.

Aplicatia exista deja in magazinul de pe telefoanele inteligente. “Threads e locul unde comunitatile se strang alaturi pentru a discuta despre orice, de la subiectele care te intereseaza astazi, la tendintele de maine” – scrie in textul care insoteste aplicatia.

Citeste si aceasta stire:  Cel mai mare site de pe netul intunecat a fost desfiintat

Zuckerberg ar putea face jocuri politice

De cand a preluat Twitter, Elon Musk a desfiintat cenzura existenta pana atunci. Subiecte privind controversele legate de vaccinarea anti-COVID sau de viata politica americana erau pur si simplu sterse. Au ramas fara cont Twitter, inainte de venirea lui Musk, fostul presedinte Donald Trump, dar si oameni de stiinta de renume mondial, care au criticat vaccinul COVID si campania de vaccinare in masa. A patit-o inclusiv Robert Malone, unul dintre fondatorii tehnicii ARN-mesager, deci una dintre cele mai autorizate voci. Gurile rele spun ca Zuckerberg nu face altceva decat sa deschida o platforma pentru a “cosmetiza” mesajele care nu sunt pe placul establishment-ului. Anul viitor sunt algeri prezidentiale in SUA, iar patronul Facebook are o relatie foarte buna cu partidul Democrat din SUA. Democratii sunt in dificultate, Biden va candida din nou si cu toate gafele si dezastrele economice din aceasta administratie, victoria ar putea fi a Republicanillor.

Monica

You may also read!

Un eurodeputat german arunca bomba: fratele lui Ursula, afaceri la greu in Romania

Sub titlul „Scandal la Bruxelles? Afacerile ciudate ale fratelui doamnei Von der Leyen în România”, publicatia Atlantico face o

Read More...

Scoțienii i-au demolat pe romani la rugby: 84-0

Echipa de rugby a Romaniei a fost umilita in ultimul hal in partida cu Scotia, in meciul de la

Read More...

Totul despre ciuperci

Ciupercile sunt printre cele mai complexe alimente oferite de natura. Sunt bogate in multivitamine si proteine si au proprietati

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora