Arestari in randul traficantilor de droguri

In Stiri de actualitate din Romania

Acestia vindeau la festivalul SAGA 23, desfasurat in weekend. Politia romana precizeaza ca au fost distribuite cele mai periculoase droguri.

In cele 3 zile ale festivalului SAGA se estimeaza ca au participat peste 150 de mii de tineri. Politistii antidrog din capitala au retinut sase dealeri care distribuiau droguri la festival. Au avut loc 300 de interventii medicale si 22 de internari UPU. Printre cei ajunsi la spital de urgenta se afla si minori. Autoritatile precizeaza ca s-au distribuit cele mai periculoase droguri :

– Blue punishe;

– Green skull;

– Orange Trump;

– Anestezic pentru cai.

80 de persoane au fost gasite cu droguri asupra lor, pentru consum. Dealerii detineau diverse cantitati de droguri de risc si risc mare si substante cu efect psihoactiv (cocaina, MDMA, ketamina si α-PHiP), in scopul comercializarii in cadrul festivalului. Persoanele sunt cercetate pentru savarsirea infractiunilor de: trafic de droguri de  risc si mare risc si trafic de substituenti de droguri (etnobotanice). 4 persoane au fost arestate preventiv si 2 urmeaza a fi prezentate in fata judecatorilor. Pe parcursul activitatilor judiciare, distinct de acuzatiile penale formulate, s-a constatat faptul ca, sub aparenta comercializarii unor droguri de risc sau mare risc, s-ar fi comercializat comprimate si substante sub forma de pulbere sau lichid, care nu sunt sub control national, dar care, prin ingerare, pot afecta grav sanatatea consumatorilor.

Citeste si aceasta stire:  #Alegeri 2019. Peste 44% dintre români au votat până la ora 18.00

Politia antidrog face razii periodice in zonele unde se stie ca se comercializeaza droguri, insa in perioada festivalurilor controalele se intensifica.

Monica

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro