Avantajele aerului conditionat multi split de la Vollmax

In Stiri de ultima ora din lifestyle
tipuri aer conditionat Vollmax

Fiecare utilizator de aer conditionat isi doreste tot ce este mai bun pentru locuinta si pentru confortul sporit al familiei. Tipul de aparat pe care urmeaza sa il folosesti este foarte important in ceea ce priveste modul de utilizare, dimensiunea camerei, spatiul alocat pentru instalarea acestuia si multi alti factori.

Toti acesti factori sunt importanti deoarece pot scadea sau creste consumul de energie dar si confortul utilizatorilor. Daca vorbim strict de utilizarea unui aparat de aer conditionat ieftin atunci ai la dispozitie 2 optiuni: split si multi split.

Ce este un sistem de climatizare multi split?

Un aparat de aer conditionat multi split foloseste o singura unitate externa, la fel ca si cel split. Diferenta se face la interior, acolo unde se pot conecta mai multe unitati interioare la aceeasi unitate exterioara. Acest lucru face ca aparatele de tip multi split sa fie preferate de cele mai multe ori in randul persoanelor care nu au suficient spatiu pentru a monta mai multe unitati exterioare, atunci cand au de climatizat doua sau mai multe camere.

Citeste si aceasta stire:  De ce să folosești primer pe unghii?

Racirea camerelor se face simultan fara sa aiba un consum foarte mare de energie. De asemenea, trebuie tinut cont faptul ca fiecare unitate interioara se programeaza separat, asadar, poti avea intr-o camera setat la 20 de grade si in alta la 24 de grade. Unitatea exterioara de regula poate sa functioneze in parametri optimi chiar si atunci cand aparatul de aer conditionat dintr-o camera este diferit de brandul acesteia.

Economisesti mai mult spatiu

De regula, la bloc este o mare problema cu spatiul alocat aparatelor de aer conditionat. Aceasta problema are rezolvare rapida datorita unitatii multi split care preia toata sarcina de la mai multe unitati interioare. In acest fel se rezolva una din marile probleme cu care se confrunta cei cu spatii mari sau care trebuie sa pastreze un anumit design exterior al cladirii.

Usor de utilizat individual

Probabil avantajul major al acestui tip de climatizare este redat de modul in care sistemul se poate configura. Unitatea externa se conecteaza la doua sau mai multe unitati interioare. Fiecare unitate interioara functioneaza separat si poate fi dintr-o gama diferita. Deci, intr-o camera poti raci si in alta poti incalzi folosind aceeasi unitate exterioara. Unitatile interioare nu trebuie sa aiba o capacitate similara. Este insa important ca in alegerea unitatii exterioare sa tii cont de dimensiunile unitatilor interioare.

Citeste si aceasta stire:  De ce sunt cazile freestanding atat de apreciate

Consum de energie redus

Cele mai noi modele de aparate de aer conditionat de la Vollmax sunt echipate cu tehnologii de varf ce permit functionarea aerului conditionat cu un nivel redus de energie. Aceasta eficienta este redata de sistemul de volum variabil al agentului frigorific. Este un sistem special ce permite asigurarea unor temperaturi diferite in diferite spatii utilizand aceeasi unitate externa.

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro