Barcelona redevine capitala telefoniei mobile

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

Congresul Mondial al Telefoniei Mobile incepe astazi, 28 iunie, in capitala Cataloniei, dupa ce anul trecut a fost anulat, din motive de COVID. Se anticipeaza in jur de 30.000 de vizitatori, o treime fata de numarul din anii de dinaintea pandemiei.

Congresul Mondial al Telefoniei Mobile este cea mai mare reuniune anuala a industriei telecomunicatiilor. Vin operatori din 143 de tari si multe nume mari: Telefonica, Orange, Huawei, Lenovo , Vodafone. Sunt insa si jucatori la fel de importanti de pe piata telefoniei mobile care au ales sa nu participe:  Ericsson, Nokia si Samsung.

“Organizarea congresului este, clar, un pas inainte, este un semn de reluare a afacerilor” – a declarat John Hoffman, directorul general la Asociaţiei Mondiale a Operatorilor (GSMA).

La Congres se poate intra doar cu test negativ COVID, cu masca FFP2 si un badge digital pentru urmarirea contactelor. Se pot face teste pe loc, organizatorii pun la dispozitie nu mai putin de 80 de cabine de testare din complexul expoziţional Fira Gran Via, unde are loc Congresul.

Citeste si aceasta stire:  Diferente dintre sculele electrice si sculele pneumatice

Evenimentul va avea trei categorii de activitati: fizice, virtuale si hibrid. Cel mai probabil ca acest forma va deveni norma in viitor, cred specialistii.

O gura de oxigen pentru Barcelona

Capitala Cataloniei e dependenta de turism si a fost lovita din plin de pandemie. Congresul Telecomunicatiilor Mobile era o sursa importanta de venit, iar faptul ca anul trecut a fost anulat s-a resimtit puternic in economia regiunii. In acest an, marile hoteluri sunt pline doar 50 la suta, iar preturile sunt, pe alocuri, sub nivelul celor de dinaintea pandemiei. Patronii sunt bucurosi si asa, pentru ca au stat cu hotelurile goale luni de zile. In alti ani, in preajma acestui eveniment nu mai era nici macar un loc liber la hotel.

Monica

You may also read!

Mioara Costin, consiliera lui Cîţu, sacrificata pentru a stinge scandalul

Mioara Costin a fost eliberata din functie la cerere, in scandalul documentelor folosite in campania PNL. Decizia premierului Florin

Read More...
newsin

Cele mai bune scule pentru atelierul de tamplarie

Esti pasionat de tamplarie, dar in viata de zi ai cu totul si cu totul o alta meserie? Poti

Read More...
asigurare pentru camioane

Vestea soc care ii afecteaza pe soferii de camioane. Ce se intampla cu asigurarile

Una dintre cele mai importante firme de asigurari care activeaza in Romania, City Insurance, a anuntat ca renunta la

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora