Barcelona redevine capitala telefoniei mobile

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

Congresul Mondial al Telefoniei Mobile incepe astazi, 28 iunie, in capitala Cataloniei, dupa ce anul trecut a fost anulat, din motive de COVID. Se anticipeaza in jur de 30.000 de vizitatori, o treime fata de numarul din anii de dinaintea pandemiei.

Congresul Mondial al Telefoniei Mobile este cea mai mare reuniune anuala a industriei telecomunicatiilor. Vin operatori din 143 de tari si multe nume mari: Telefonica, Orange, Huawei, Lenovo , Vodafone. Sunt insa si jucatori la fel de importanti de pe piata telefoniei mobile care au ales sa nu participe:  Ericsson, Nokia si Samsung.

“Organizarea congresului este, clar, un pas inainte, este un semn de reluare a afacerilor” – a declarat John Hoffman, directorul general la Asociaţiei Mondiale a Operatorilor (GSMA).

La Congres se poate intra doar cu test negativ COVID, cu masca FFP2 si un badge digital pentru urmarirea contactelor. Se pot face teste pe loc, organizatorii pun la dispozitie nu mai putin de 80 de cabine de testare din complexul expoziţional Fira Gran Via, unde are loc Congresul.

Citeste si aceasta stire:  Profesionistii aleg bormasini pneumatice - Afla avantajele acestor scule cu aer comprimat

Evenimentul va avea trei categorii de activitati: fizice, virtuale si hibrid. Cel mai probabil ca acest forma va deveni norma in viitor, cred specialistii.

O gura de oxigen pentru Barcelona

Capitala Cataloniei e dependenta de turism si a fost lovita din plin de pandemie. Congresul Telecomunicatiilor Mobile era o sursa importanta de venit, iar faptul ca anul trecut a fost anulat s-a resimtit puternic in economia regiunii. In acest an, marile hoteluri sunt pline doar 50 la suta, iar preturile sunt, pe alocuri, sub nivelul celor de dinaintea pandemiei. Patronii sunt bucurosi si asa, pentru ca au stat cu hotelurile goale luni de zile. In alti ani, in preajma acestui eveniment nu mai era nici macar un loc liber la hotel.

Monica

You may also read!

Vladimir Putin recunoaște că la Kremlin sunt zeci de cazuri de persoane infectate cu Covid-19

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat că în anturajul său s-au îmbolnăvit de COVID-19 "nu unul, nu doi", ci

Read More...

Hrebenciuc și ”Pinalti”, condamnați cu executare în dosarul Giga TV

Fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti, la 3 ani închisoare cu

Read More...

Parlamentul European obligă România să recunoască parteneriatele și căsătoriile între persoane de același sex

Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, a adoptat o rezoluţie în care solicită eliminarea tuturor obstacolelor cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora