Barcelona redevine capitala telefoniei mobile

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

Congresul Mondial al Telefoniei Mobile incepe astazi, 28 iunie, in capitala Cataloniei, dupa ce anul trecut a fost anulat, din motive de COVID. Se anticipeaza in jur de 30.000 de vizitatori, o treime fata de numarul din anii de dinaintea pandemiei.

Congresul Mondial al Telefoniei Mobile este cea mai mare reuniune anuala a industriei telecomunicatiilor. Vin operatori din 143 de tari si multe nume mari: Telefonica, Orange, Huawei, Lenovo , Vodafone. Sunt insa si jucatori la fel de importanti de pe piata telefoniei mobile care au ales sa nu participe:  Ericsson, Nokia si Samsung.

“Organizarea congresului este, clar, un pas inainte, este un semn de reluare a afacerilor” – a declarat John Hoffman, directorul general la Asociaţiei Mondiale a Operatorilor (GSMA).

La Congres se poate intra doar cu test negativ COVID, cu masca FFP2 si un badge digital pentru urmarirea contactelor. Se pot face teste pe loc, organizatorii pun la dispozitie nu mai putin de 80 de cabine de testare din complexul expoziţional Fira Gran Via, unde are loc Congresul.

Citeste si aceasta stire:  Cabluri pentru transfer de date

Evenimentul va avea trei categorii de activitati: fizice, virtuale si hibrid. Cel mai probabil ca acest forma va deveni norma in viitor, cred specialistii.

O gura de oxigen pentru Barcelona

Capitala Cataloniei e dependenta de turism si a fost lovita din plin de pandemie. Congresul Telecomunicatiilor Mobile era o sursa importanta de venit, iar faptul ca anul trecut a fost anulat s-a resimtit puternic in economia regiunii. In acest an, marile hoteluri sunt pline doar 50 la suta, iar preturile sunt, pe alocuri, sub nivelul celor de dinaintea pandemiei. Patronii sunt bucurosi si asa, pentru ca au stat cu hotelurile goale luni de zile. In alti ani, in preajma acestui eveniment nu mai era nici macar un loc liber la hotel.

Monica

You may also read!

Kim Jong-Un mobilizeaza armata in lupta impotriva COVID

Coreea de Nord se confrunta cu o explozie de cazuri COVID. Pana cum, statul comunist, extrem de izolat, a

Read More...

O noua dovada ca e bolnav ? Vladimir Putin pare ca nu-si poate controla picioarele

Intr-o intalnire la Kremlin, cu presedintele Tadjikistanului, Vladimir Putin si-a miscat in continuu picioarele si s-a foit pe scaun.

Read More...

Sorin Oprescu a fost prins la Atena

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu, dat în urmărire după ce a fost condamnat la 10 ani şi 8

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora